POTRESNA ISPOVEST Rođaka ubijene Jelene Marjanović napadnuta u kafiću
Foto: Instagram/printscreen

Taša Krsmanović, influenserka i rođaka ubijene pevačice iz Borče Jelene Krsmanović Marjanović navodno je napadnuta u jednom kafiću u Raškoj. Detalje nasilja u kojoj su joj iščupana tri nokta objavila je na svom Instagram nalogu.

- Bila sam u kafiću sa svojim drugarima. Pevali smo, pričali, igrali, smejali se... Sedeli smo za šankom i u jednom trenutku je u kafić ušao dečko kog ne poznajem, sa dva drugara. Jedan od njih je i moj školski drug. Pozdravila sam se sa njim, a dečko kog ne poznajem je u nekom trenutku seo pored mene i počeo da me vređa. Uvrede su bile toliko strašne da me je posle bilo sramota da to sve ispričam policiji. Na svaku uvredu sam mu rekla: „Jeste“. Neki dečko mu je rekao da je dosta, ali on nije prestajao - počela je svoju ispovest Taša.

Jelena Marjanović

Foto: Alo.rs

 

Zverski ubijena dok je džogirala

Jelena Krsmanović Marjanović ubijena je 2016. godine dok je džogirala na nasipu u Borči. Za ovaj zločin je na 40 godina osuđen njen suprug Zoran Marjanović, koji sve vreme negira krivicu.

Obdukcijom je utvrđeno da je zadobila osam brutalnih udaraca u glavu dok je stajala u kanalu. Sve povrede su bile smrtonosne, a sa poslednjim udahom u pluća su joj dospele kapljice vode, grančice i mulj. Zločinac je koristio dva oružja, neki oštar predmet i najverovatnije metalnu šipku. 

 

Kada je, kako kaže, u jednom momentu podigla ruku i rekla: „Hajde, dosta je“, usledio je pakao. Zgrabio joj je ruku i iz sve snage njom udario o šank.

- Tom prilikom mi je iščupao tri nokta. Moja sreća je u tome što je u pitanju bila moja ruka, a ne glava i što je šank bio prazan i nije bilo čaša, jer ne mogu da zamislim šta bi bilo da je bilo stakla - ispričala je ona.

POTRESNA ISPOVEST Rođaka ubijene Jelene Marjanović napadnuta u kafiću

Foto: Instagram/printscreen

 

Taša objašnjava da je taj momak stariji od nje deset godina i da za njega pričaju da je problematičan kad popije.

- Smatram da ne treba da se pravdam, ali naglasiću da nisam bila provokativno obučena, nisam mu uputila nijednu lošu reč. A sve i da jesam, smatram da nije trebalo da primenjuje nasilje. Moji roditelji nikada nisu digli ruku na mene, a doživela sam to da me muškarac u mom gradu udari - rekla je plačući Taša.

Jedna sestra svedočila na suđenju

Inače, Jelena Marjanović je bila bliska sa dve sestre od strica, Bojanom Krsmanović i Teodorom Krsmanović.

Bojana je jedna od najuspešnijih domaćih top-modela, pa živi i radi najviše u inostranstvu. U javnosti nikada nije želela da priča o Jeleni, smatrajući da su to privatne stvari. Teodora je svedočila na suđenju Zoranu Marjanoviću. Tom prilikom je pričala o porodičnim odnosima u kući Marjanovića.

Ona navodi da je slučaj prijavila policiji, ali je problem nastao kada je naišla na „zid ćutanja“!

- Dala sam izjavu u policiji. Međutim, nisam potpisala zapisnik jer sam tako posavetovana. Sporno je to što niko nije hteo da mi bude svedok, što niko nije hteo da mi kaže njegovo ime, čak ni njegovi drugari. I nisam imala fizički dokaz. Moje pitanje je: „Šta je trebalo da se desi da bi se ovaj slušaj zaveo i da bih imala fizički dokaz?“ - ispričala je influenserka ogorčena što, kako kaže, iščupani nokti „nisu shvaćeni dovoljno ozbiljno“.
Ona dodaje da se od stresa tresla i preplakala ceo dan i da nije mogla da govori jer je izgubila glas. Nakon objavljivanja ovih storija, kako kaže, strahuje da izađe iz kuće jer ne zna kako će ta osoba da reaguje kada je sretne.

 - Ne mogu ni da pomislim šta bi se desilo da sam njegova devojka, kada je potpuno slobodan da ovo uradi osobi koju ne poznaje - rekla je ona, navodeći da je poenta njenih storija da se svi zajedno borimo protiv nasilja. 

Pratite nas i na Telegramu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading