ALO! OTKRIVA Ubica Strahinje Stojanovića dobio novi identitet u Belgiji?
Foto: privatna arhiva

I dalje ni traga ni glasa! Milivoje Lovrenović (50) iz Gradiške u Republici Srpkoj, koji se tereti za likvidaciju Strahinje Stojanovića (30) pre dve godine na Novom Beogradu i dalje izmiče policiji na Starom kontinentu! Za njim je raspisana poternica, a kako Alo! nezvanično saznaje, Lovrenović je utočište našao u Belgiji gde je promenio identitet!

ALO! OTKRIVA Ubica Strahinje Stojanovića dobio novi identitet u Belgiji?

Društvene mreže

 

Strahinja Stojanović iz Beograda, koji se dovodio u vezu sa likvidacijom poznatog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića, dignut je u vazduh usred bela dana pre dve godine, a sa njim je bila i njegova devojka Kolumbijka Sonja Suarez Gomez (47) koja je napad preživela velikim čudom!

Ispod Strahinjinog džipa BMW X5 postavljena je bomba, a eksplozija se čula u gotovo svim krajevima grada.

Napad se dogodio u ulici Omladinskih brigada na Novom Beogradu. Prolaznicu su mogli da vide raznesen automobil, muškarca koji leži nasred puta bez nogu i devojku koja pored njega kleči i traži pomoć.

Slučajno preživeo prvi napad

Prvi napad na Strahinju Stojanovića dogodio se avgusta 2018. u naselju Nova Galenika u Zemunu, kada je dignut u vazduh njegov automobil „Audi“. Sa njim je u vozilu bila bivša španska misica Olaz Bilbao Gonzales, koja je prošla s teškim povredama i neko vreme je bila u beogradskoj bolnici. Njoj su lekari jedva spasili noge, jer je bila gotovo razneta. Stojanović je preživeo, tako što je neposredno pre eksplozije izašao iz automobila.

Ubrzo se ispostavilo da je reč o Strahinji Stojanoviću koji je pre toga preživeo identičan napad godinu dana ranije. 

Posle atentata na Stojanovića identifikovan je njegov likvidator. Reč je o Milivoju Lovrnoviću iz Gradiške koji je u bekstvu, a a za nim je raspisana međunarodna poternica. Sumnja se da je iz BiH pobegao u Hrvatsku, a zatim u neku od zapadnih zemalja. Lovrenović je čak nakon ubistva postavio svoju fotografiju iz Praga na stori Instagram stranice jednog kluba iz Gradiške koji je u njegovom vlasništvu. Neki su to protumačili kao drsko ponašanje, dok su drugi pomslili da je tako hteo da zavara svoj trag.

ALO! OTKRIVA Ubica Strahinje Stojanovića dobio novi identitet u Belgiji?

Foto: privatna arhiva

 

- Preko Hrvatske pobegao je najverovatnije u Belgiju! Sumnja se da je deo dogovora o likvidaciji Stojanovića uključivao i Lovrenovićevo zbrinjavanje u Belgiji, gde je dobio novi identitet i papire - navodi izvor blizak istrazi.

Inače, Strahinja Stojanović je odranije bio poznat policiji.

-  Strahinja Stojanović je više puta hapšen zbog različitih krivičnih dela, a osuđivan je zbog prinude i oružja. Navodno je bio prijatelj Miloša Delibašića koji je iz automobila u pokretu ubijen 2017. u Budvi. Njegovo ubistvo se povezuje sa atentatom na poznatog beogradskog advokata Dragoslava Miše Ognjanovića 29. jula 2018. u Beogradu. Prvi pokušaj atentata na Stojanovića na Galenici dogodio se sve nedelje posle ubistva advokata, zbog toga postoji sumnja da su ta dva slučaja povezana - navodio je izvor za Alo!.

Pratite nas i na Telegramu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading