KOVAČU PRETI ROBIJA OD ČETIRI GODINE Ludi Džoni naredio da se zapali auto fudbalerove žene?
Nikola Vušović Džoni Foto: Alo.rs

Navijaču FK Rad Vladimiru Kovačeviću zvanom Kovač, preti četiri godine robije zbog paljenja džipa Sonji Lazetić, supruzi bivšeg fudbalera Nikole Lazetića! Kako je Alo! ranije pisao sumnja se da je Kovačević otkriven upravo zahvaljujući SKAJ aplikaciji u kojoj se nalazila prepiska između njega i Belivukove ekipe.  

KOVAČU PRETI ROBIJA OD ČETIRI GODINE Ludi Džoni naredio da se zapali auto fudbalerove žene?

Foto: FSS

 

Kako se navodi, Prvo osnovno javno tužilaštvo u Beogradu predložilo je da se Kovačević osudi na četiri godine.

- Dana 14.10 2022. godine Prvo osnovno tužilaštvo u Beogradu je podnelo optužni predlog Prvom osnovnom sudu u Beogradu protiv okrivljenog V. K. i D. K. zbog postojane opravdane sumnje da su izvršili krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti, kao i protiv D. M. zbog postojane opravdane sumnje da je izvršio krivično delo teška dela protiv opšte sigurnosti u pomaganju. Optužnim predlogom okrivljenima V. K. i D. K. stavlja se na teret da su kao saizvršioci u julu 2021. podstrekivali okrivljenog D. M. i maloletno lice, u odnosu na koje je postupak razdvojen, da izazovu požar na vozilu "Landž rover" vlasništvo S. L. M, a što su okrivljeni učinili u noći 18. juna 2021. godine oko 1.20 časova, u čemu je maloletnom licu pomogao D. M. te je usled dejstva požara navedeno vozilo u potpunosti izgorelo i tom prilikom je požar zahvatio parkirano putničko vozilo "fiat bravo", čime je nastupila imovinska šteta velikih razmena - navodi se u saopštenju tužilaštva i dodaje se da nakon sprovednog dokaznog postupka ta institucija traži da se okrivljeni proglase krivim zbog izvršenja krivičnih dela koja im se stavljaju na teret, te da okrivljenog V. K. izrekne kaznu zatvora u trajanju od četri godine, okrivljenom D. K. kaznu zatvora u trajanju od dve godine, a okrivljenom D. M. kaznu zatvora u trajanju od jedne godine.

KOVAČU PRETI ROBIJA OD ČETIRI GODINE Ludi Džoni naredio da se zapali auto fudbalerove žene?

Sonja Lazetić Printscreen

 

Podsetimo, policija je ubrzo identifikovala piromane i uhapsila maloletnika J. A. (16) koji ga je polio benzinom i zapalio, kao i njegove pomagače. Istraga se tu nije završila, pa je tri meseca kasnije policija stavila lisice na ruke Vladimiru Kovačeviću (32) Kovaču, vođi navijačke grupe FK Rad, koji se tereti za podstrekivanje. Kovač je odranije dovođen u vezu sa kavačkim klanom i Veljkom Belivukom, a presretnute poruke pokazale su da je upravo od njih dobio nalog da zapali džip Lazetića.

KOVAČU PRETI ROBIJA OD ČETIRI GODINE Ludi Džoni naredio da se zapali auto fudbalerove žene?

Foto: privatna arhiva

 

- Prepiske do kojih su došle svetske bezbednosne službe u saradnji sa srpskom policijom pokazuju da je paljenje organizovao Dejan Savić, saradnik Nikole Vušovića, zvanog Ludi Džoni. Savić je bivši dečko Nine Šobote, koja je bila u sukobu sa Sonjinom ćerkom Elenom. Džip se vodi na Sonju, ali ga je njena ćerka povremeno vozila - kaže izvor Alo! i dodaje da se Savić trenutno nalazi u ekstradicionom pritvoru na Tajlandu zbog trgovine kokainom.

Nakon što je izgoreo džip, Nikola Lazetić je u izjavi za medije naglasio da ne zna ko bi i zašto podmetnuo požar.

- Sonja i ja nemamo problem ni sa kim - govorio je Lazetić, dok je nakon hapšenja Kovačevića Sonja poručila da bi „da se distancira iz cele priče“.

- Više me to ne zanima i ne bih da se vraćam na to - rekla je ona za medije.

Pratite nas i na Telegramu

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading