SIN POGINULE SVETLANE U NESREĆI NA PANČEVAČKOM PUTU TVRDI "Alkohol i njen partner Tomislav su krivi za sve!"
Svetlana Petrović/Foto: privatna arhiva

U stravičnoj saobraćajnoj nesreći koja se dogodila sinoć u 20.30 devet nastradali su Svetlana P, njen brat Slobodan T. i Goran R. Teško je povređen Tomislav P, Svetlanin partner.

Reporteri zatekli su na Karaburmi Svetlaninog sina Milana, koji je za "Novosti" ispričao detalje teške tragedije.

- Moja majka je sa Tomislavom u nekoj vrsti odnosa od 2014. godine - kaže on.

SIN POGINULE SVETLANE U NESREĆI NA PANČEVAČKOM PUTU TVRDI

Foto: privatna arhiva

 

- Stalno su pili, sve sam prijavljivao policiji. Majka je bila devedesetih na lečenju od alkoholizma, ali je to držalo dve godine. Na kraju sam morao da ih izbacimo iz stana, a oni su pronašli drugi, gde su bili podstanari - kazao je on.

Tvrdi da je „Tomislav najviše kriv za sve, kao i da policija nije radila svoj posao, iako smo često prijavljivali.“

- Ja sam im kupovao pivo, ali su oni na kraju kupovali najjeftiniji votku - kaže Milan i dodaje:

- Morao sam Tomislava da izbacim iz kuće, a majka je otišla sa njim. Čoveka koji je vozio kola ne poznajem. Teška tragedija, ali mora se dalje - kazao je Milan.

Dodaje da je Tomislav čak maltretirao Svetlanu, da se poslednja dva meseca nije ni čuo sam njom. Da se ujak Slobodan nije ženio, a da je njegova majka rodila i ćerku koja je 2009 godište.

SIN POGINULE SVETLANE U NESREĆI NA PANČEVAČKOM PUTU TVRDI

Slobodan T. Foto: privatna arhiva

 

Podsetimo, u automobilu "fijat multipla", u kome su sinoć nastradali Goran R.(56), Svetlana P. (56) i Slobodan T. (48), policija je posle nesreće pronašla više flaša alkoholnog pića.

Nesreća se, da podsetimo, dogodila oko 20.30 časova na Pančevačkom putu, kada je "fijat" udario u stub ulične rasvete. Stravičan udes preživeo je samo Tomislav P, koji je u bolnici u teškom stanju, sa povredama vratnih pršljenova i pluća.

Goran R, koji je sinoć izazvao saobraćajnu nesreću na Pančevačkom putu u kojoj su, pored njega, život izgubile još dve osobe, iza sebe ima čak 19 krivičnih dela. Pored krađa, nasilja u porodici i falsifikovanja isprava, on je učestvovao u 12 saobraćajnih nezgoda, od kojih je izazvao šest.

Takođe, iza sebe ima čak 67 saobraćajnih prekršaja, uključujući i vožnju pod dejstvom alkohola, prekoračenje brzine, nepropisno preticanje, upravljanje neregistrovanim vozilom, pa čak i nepropisne radnje prilikom upravljanja biciklom. On je u juče, u trenutku nesreće, bio pod zabranom upravljanja vozilom, i to treći put za pet godina.

Do nesreće je došlo kada je vozilo kojim je upravljao Goran R, krećući se iz Pančeva ka Beogradu, skrenulo na razdelno ostrvo, a potom udarilo u banderu.

Pratite nas i na Telegramu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading