JECAJI PARAJU NEBO Mala Petra (2) ide u večnu kuću sa omiljenim plišanim igračkama, majka skrhana bolom hoda pored sanduka! (FOTO)
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Tužna povorka krenula je ka grobnom mestu. Na beli sanduk, u kojem će devojčica biti pokopana, stavljeni su beli plišani meda i ovčica - njene omiljene igračke. Njena majka Suzana je srhana bolom hodala pored sanduka.

Jedan od ožalošćenih članova porodice kaže za Alo! da mu nije jasno zbog čega je otac ubio svoje dete.

- Ne možeš ni mače da udaviš, a ne dete. Petra je bila preslatka. Kako je mogao to da uradi?! Bože sačuvaj! Bili smo šokirani kada smo čuli - kaže jedan od članova porodice Budimirović. 

Podsetimo, Marko Budimirović (35) iz Vršca, koji je u stanu udavio dvogodišnju ćerkicu Petru, pa se obesio, pre zločina je navodno snimio video u kojem je najavio tragediju i prosledio ga na više adresa. Supruzi Suzani, s kojom je bio u brakorazvodnoj parnici, poslao je SMS: „Ubiću dete i sebe!“.

Kako je Alo! već pisao, Marko je u klipu rekao da njegov život više nema smisla, te da će sa sobom u smrt da povede ono najvrednije što ima - ćerkicu. Sat vremena nakon što ga je navodno prosledio pojedinim prijateljima i nekim medijima, oko 14 časova poslao je poruku i Suzani s jezivom sadržinom. Ona je iste sekunde obavestila policiju, koja je intervenisala, ali je, nažalost, monstrum već bio ostvario svoju zamisao.

Izvor Alo! blizak istrazi navodi da je supruga dva puta prijavila Marka za porodično nasilje, a poslednji put pre oko dva meseca. Upravo je to bio i razlog zbog čega je tražila razvod braka.

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading