SAHRANA MALE PETRE (2) IZ VRŠCA KOJU JE UBIO OTAC Devojčica će biti pokopana u belom sanduku, više od 100 ljudi u suzama pred kapelom (FOTO)
Foto: ALO / Aleksandar Nalbantjan

Mališanka će od kapele do grobnog mesta biti prebačena u malom belom sanduku prekrivenim belim cvećem. 

Sveštenik je stigao u pratnji osmorice arhiđakona i oni će pročitati molitvu za pokoj duše devojčice.  

Podsetimo, Marko Budimirović (35) je pre zločina je navodno snimio video u kojem je najavio tragediju i prosledio ga na više adresa. Supruzi Suzani, s kojom je bio u brakorazvodnoj parnici, poslao je SMS: „Ubiću dete i sebe!“.

Kako je Alo! već pisao, Marko je u klipu rekao da njegov život više nema smisla, te da će sa sobom u smrt da povede ono najvrednije što ima - ćerkicu. Sat vremena nakon što ga je navodno prosledio pojedinim prijateljima i nekim medijima, oko 14 časova poslao je poruku i Suzani s jezivom sadržinom. Ona je iste sekunde obavestila policiju, koja je intervenisala, ali je, nažalost, monstrum već bio ostvario svoju zamisao.

Izvor Alo! blizak istrazi navodi da je supruga dva puta prijavila Marka za porodično nasilje, a poslednji put pre oko dva meseca. Upravo je to bio i razlog zbog čega je tražila razvod braka.

- Nakon te prijave žena i dete su se odselili, a ona je započela brakorazvodnu parnicu. Tokom tog perioda dete je sve vreme bilo sa majkom, a između supružnika je posredovao Centar za socijalni rad koji je zadužen da se stara o interesu deteta. Majka je vršila pritisak da se Marku zabrani kontakt sa detetom zbog nasilja, ali nadležni u socijalnom, nažalost, nisu njena upozorenja shvatali ozbiljno. Dozvolili su Marku da bude s detetom i upravo na prvom samostalnom viđanju oca i ćerke Marko je ubio sopstveno dete, a zatim izvršio samoubistvo! - rekao je izvor.

Pratite nas i na Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading