ZAVRŠENA OBDUKCIJA DEVOJČICE KOJU JE UBIO OTAC Nakon strašnog zločina presudio sebi, ovo je uzrok smrti male Petre
Printscreen

- Nalazi obdukcije su gotovi, dete se udavilo - rekao je izvor iz istrage ovog slučaja.

Marko je godinama zlostavljao suprugu Suzanu što je bio razlog da ona podnese zahtev za razvod braka.

Uprkos svemu tome Centar za socijalni rad juče je dozvolio da otac uzme dete kod sebe i dobije starateljstvo nad njim.

Marko je juče dete udavio u posudi sa vodom, pa se obesio. Pre zločina supruzi Suzani je posalo poruku - "ubiću dete, pa sebe".

Prema presudi, u vremenskom periodu od 2017. godine i zaključno sa 29. aprilom 2022. usled mešovitnog poremećaja ličnosti i anksiozno depresivnog poremećaja , drskim i bezobzirnim ponašanjem ugrozio je spokojstvo, telesni integritet i duševno stanje svoje supruge tako što ju je u dužem vremenskom periodu fizički i psihički zlostavljao ograničavajući joj kretanje, te nedozvoljavajući joj da se viđa sa kim želi, određujući joj koje knjige sme da čita, nedozvoljavajući joj da koristi bilo kakvu vrstu društvenih mreža dok je on na poslu, želeći da uspostavi potpunu kontrolu nad njenim životom, te kada bi se za bilo šta usprotivila udario bi joj šamar za svaku sitnicu.

- Te ju je jednom prilikom u toku 2019. godine u junu mesecu 2019. godine pretukao, te joj je pretio nožem da hoće da je "zakolje" usled konflikta, a vezano za neke slike koje je njen rođeni brat snimao na krštenju, te je takođe pretiio kada bi spomenula razvod da će je zakucati za ormar, da bi je nakon toga 29. aprila 2022. godine nakon rasprave oko davanja keksa detetu omalovažavao da je loša majka - u presudi je opisan pakao u kojem je nesrećna žena živela.

Prema navodima presude, kada je dete tog dana zaspalo bez ikakvih reči Suzanu je udario u glavu više puta, te kada je pala na pod šutirao je i gazio po glavi te joj je naneo lake telesne povrede u vidu površinske povrede glave, povrede grudnog koša.

- Te ga je oštećena kada bi se odbranila ujela u predelu ruke, a nakon toga istrčala iz stana na spratu i pobegla u prizemlje kod svojih roditelja, da bi čitav događaj u jutarnjim satima prijavila policiji, pri čemu je okrivljeni svestan svog dela i hteo njegovo izvršenje - navodi se u presudi Osnovnog suda u Vršcu.

Tragedija se dogodila juče oko 15 časova u Vršcu. Devojčica Petra sutra će biti sahranjena.

Pratite nas i na Telegramu

 

Komentari (0)

Loading