TRAGEDIJA U VRŠCU ŠOKIRALA KOMŠIJE I KOLEGE: Marko koji je ubio ćerku pa se obesio bio divan i kulturan mladić
Facebook

- Ubiću dete i sebe - pisalo je, pa je unezverena žena odmah pozvala policiju koja je odjurila u njihov stan i zatekla stravičnu scenu.

Prema prvim informacijama, otac je ćerku udavio, a potom se obesio. Uviđaj na licu mesta trajao je do večernjih sati, a kako su ispričali očevici, ispred zgrade svedočili su potresnim prizorima.

- Majka devojčice, koja je takođe odmah došla na lice mesta, sedela je na stepenicama i vrištala „dajte mi da vidim moje dete“. Ovo je nezapamćena tragedija - rekli su očevici.

Komšije iz zgrade kaže da su Marko i Suzana bili podstanari i da su ih povremeno viđali.

- Oni su bili u procesu razvoda, koliko sam čula, tako nju u zadnje vreme nismo ni viđali. On je tu bio sa ćerkom. Kad smo danas videli policiju nismo mogli ni da pretpostavimo da se ovako nešto dogodilo. Svi smo u šoku, jadno dete...- kažu uznemirene komšije.

REČI MAJKE IZ VRŠCA PARAJU SRCE Potresna scena na mestu gde je otac ubio dete pa sebe

Zločin koji se dogodio zaprepastio je i Markove kolege iz Gradske uprave gde je bio zaposlen.

- Ne znam šta da kažem... Nažalost, Marka i njegove devojčice više nema... Mnogo sam se potresla, a i verujte mi, svi mi koji smo ga poznavali. Bio je divan i kulturan mladić, izgledalo je kao da je živeo za porodicu i ćerku – kažu oni.

Prema nezvaničnim informacijama Telegrafa, Marko i Suzana bili su u procesu razvoda, I ona ga je navodno prijavila za nasilje u porodici i to je bio glavni razlog zbog kog je želela da se razvede od njega.

Centar za socijalni rad je, uprkos protivljenju majke, odredio da otac viđa dete.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Gg

05.10.2022 08:26

Bijo divan aa a prijavljivan za nasilje kako da ne sta muje krivo jadno dete

Zaza

05.10.2022 09:59

Vidite kako je poremećen, A centar neznam koliko je grešaka napravio sa smrtnim ishodom!