DANAS SAHRANA DEČAKA (2) NASTRADALOG U POŽARU Majka kupila sanduk, poručila da ne zna da li će preživeti
Foto: Alo.rs

Mališan je nastradalo kada ga je otac, kako se sumnja, ostavio samog i odveo drugog sina kod lekara jer se povredio na maratonu.

Miroslava M., majka nesrećnog deteta, ispričala je medije da će danas sahraniti svoje najmlađe dete.

- Ja sam mom malom anđelu organizovala sahranu. Kupila sanduk i sve što treba. Danas ćemo ga ispratiti na večni počinak, a da li ću preživeti - to ne znam - kazala je nesrećna majka.

Ona otkriva šokantne detalje i opisuje kako joj je bivši muž javio da je ostala bez deteta.

- „Hej, samo da ti javim da mislim da nam dete više nije živo, ne diše“, bile su reči mog bivšeg muža koji me je u nedelju pozvao telefonom. Prvo sam pomislila da me laže... Nije plakao, nije zvučao uzrujano, glas mu je bio miran i hladan - rekla je Miroslava.

Podsetimo, dečak je nastradao 2. oktobra, oko 11 sati, jer je u kući izbio požar u trenutku kada je ostao sam. Otac je na poziv svoje sestre koja je njegovog starijeg sina odvela na maraton otišao da odvede dečaka kod lekara jer se   povredio na trci. Sestri je rekao da je mališan ostao sam kod kuće i zamolio je da ode da ga pričuva dok on starijeg odvede u bolnicu. Kada je ona stigla u kuću videla je dim i zatekla dete bez svesti. Prema jednoj verziji, otac je zaboravio da isključi ringlu na kojoj je bila šerpa, a prema drugoj, mališan je sam upalio šporet, a u tom trenutku je na ringli bila plastična činija.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading