ALO! SAZNAJE Zvicer lažirao smrt u Panami zbog turske mafije!
Foto: Alo/ilustracija

Vođa kavačkog klana Radoje Zvicer (40) navodno je uz pomoć bezbednosnih agencija lažirao svoju smrt u Panami jer se našao na meti turske mafije, saznaje Alo!.

Izvor našeg lista navodi da se Zvicer na taj korak odlučio iz dva razloga. Prvi je navodno ubistvo šefa „škaljaraca“ Jovana Vukotića 8. septembra u Istanbulu, a drugi zaplena pošiljke sa 500 kilograma kokaina u januaru ove godine u Crnoj Gori.

ALO! SAZNAJE Zvicer lažirao smrt u Panami zbog turske mafije!

Foto: Printscreen

 

- Vukotić je bio pod zaštitom turske mafije jer je upravljao poslovima s drogom, a ubili su ga „kavčani“ u saradnji s njima bliskim članovima tamošnjih krimi-grupa. Policija je utvrdila da je Zvicer uoči te likvidacije bio u Turskoj, što ukazuje na to da je naredio i finansirao zločin, koji su potom organizovali njegov brat Radoje Živković i Zdravko Perunović. Zvicer je odmah po ubistvu Vukotića uz pomoć bezbednosnih agencija napustio Tursku. Jedan od razloga zbog kojih ga traži mafija iz te države je i zaplena kokaina u Crnoj Gori. On je, navodno, imao propust koji je policiju doveo do pošiljke. Tom greškom je uskratio milione evra saradnicima u Istanbulu koji su imali udela u distribuciji - navodi naš izvor.

ALO! SAZNAJE Zvicer lažirao smrt u Panami zbog turske mafije!

Foto: Printscreen

 

Kako dodaje, Zvicer je, inscenirajući sopstvenu smrt, želeo da zavara trag i sakrije svoju lokaciju.

- Sumnja se da je iz Turske otišao najpre u Iran, a da je posle nastavio u Dubai, odakle je i došla vest da je 30. septembra likvidiran u Panami. Međutim, panamska policija je tri dana kasnije utvrdila da nije ubijen Zvicer, već osoba čiji identitet nije saopšten javnosti.

Podsetimo, Zvicer je za tri dana dva puta proglašen mrtvim. Najpre je objavljeno da je u Panami ubijen muškarac pod nadimkom Jai. Mediji u regionu preneli su da postoji sumnja da je u pitanju Zvicer. Dan kasnije se u toj državi dogodila još jedna pucnjava. U taksiju su likvidirana dva muškaraca, od kojih jedan odgovara opisu Zvicera. Međutim, na kraju se ispostavilo da nijedan od njih nije vođa kavačkog klana. Panamska policija je u nedelju i zvanično potvrdila da šef kavačkog klana nije ubijen u toj državi.

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading