OVO JE DEČAK KOJI JE NASTRADAO U POŽARU Dečak bio sam kada se zapalila šerpa na šporetu!
Foto: Alo.rs

Do požara je navodno došlo jer se zapalila šerpa na šporetu, dok je otac sa kojim je mališan živeo u tom momentu bio kod lekara sa drugim detetom.

Mališan je hitno prebačen u Dečju bolnicu u Novom Sadu, ali uprkos naporima lekara, nije preživeo. Pretpostavlja se da je uzrok smrti gušenje dimom jer na telu dečaka nije bilo opekotina.

Kako nezvanično saznajemo, dečak je u trenutku izbijanja požara bio sam u kući, dok je otac bio na putu koji vodi od Kulpina ka Bačkom Petrovcu.

Otac je, navodno, mališana ostavio samog nakon hitnog poziva da mu se drugi sin povredio na maratonskoj trci, zbog čega je krenuo po drugo dete.

Prema priči komšija, mališan je stradao oko 11 sati kada se navodno zapalila šerpa na šporetu. Da ironija bude veća, kuća se nalazi relativno blizu Policijske stanice.

Oca je telefonom pozvala dečakova tetka, koja je sa najstarijim sinom bila na maratonu. Kada je iz sela došao do mesta trke, otac je produžio sa detetom kod lekara, dok je sestri, koja mu je pomagala oko dece rekao je da ide da obiđe mlađeg sina.

- Kada je žena ušla, našla je onesvešćeno dete i kuću u plamenu. Ona je odmah pozvala lekare, ali i dečakovog oca. Na šporetu je ostalo nešto da se kuva. Tetka je izuzetno teško podnela i taj drugi strašni šok u jednom danu - kaažu komšije.

Po rečima komšija, otac je živeo sam sa troje dece, dok majka nije živela sa njima. Njegova rođena sestra mu je pomagala u odgajanju mališana, i ona je bila sa najstarijim detetom na sportskoj priredbi. Majka koja živi u Petrovcu, a rodom je iz Kulpina, postavila je na svoj Fejsbuk nalog crnu sliku. 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
ZAZA

03.10.2022 18:55

NIKAD ČULA NISAM DA SE DETE OD 2.GOD.OSTAVLJA SAMO U KUĆI! ŠTO BUDALA NEPOVOVEDE MALO DETE SA SOBOM,!!!