GOTOVO SASLUŠANJE SERIJSKOG SILOVATELJA Evo kako se manijak branio i šokirao sve u tužilaštvu!
Foto: Informer video/Printscreen

Igor Milošević, koji je 15 godina proveo u zatvoru zbog brojnih silovanja i koji je pre dva dana uhapšen zbog ugrožavanja sigurnosti novinarki, saslušan je je u Prvom osnovno javnom tužilaštvu.

Kako saznajemo, iz tužilaštva Milošević je negirao krivicu.

-Dana 2.10. u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, saslušan je osumnjičeni I. M. zbog sumnje da je izvršio krivično delo Ugrožavanje sigurnosti. Osumnjičeni I. M. je izneo svoju odbranu i negirao izvršenje krivičnog dela koje mu se stavlja na teret - navodi se u saopštenju tužilaštva i dodaje:

Foto: Alo.rs

 

- Nakon toga zamenik tužioca je predložio sudu da se u odnosu na osumnjičenog odredi pritvor: zbog opasnosti da neće biti moguće obezbediti njegovo prisustvo u postupku, zbog okolnosti koje ukazuju da bi mogao uticati na svedoke koji tek treba da budu ispitani, kao i zbog opasnosti da bi boravkom na slobodi mogao uciniti delom kojim preti, a sve to uzimajući u obzir njegovu raniju višestruku osuđivanost.Takođe, radi provera navoda krivične prijave tužilaštvo će ispitati oštećene, eventualne druge svedoke, zatim će narediti komisijsko psihološko-psihijatrijsko veštačenje osumnjičenog na okolnost njegove uračunljivosti, a potom će doneti odluku, o čemu će javnost biti blagovremeno obaveštena - navodi se u saopštenju.
Sasluđanju prisustvuje i njegov branilac advokat Tomislav Bojković.

Foto: Alo.rs

 

Podsetimo, neposredno pred početak saslušanja Milošević je poručio:

- Nemam ja ništa protiv novinara! Ne znam zašto sam priveden.. mada bolje mi je u zatvoru nego na slobodi - kazao je Igor Milošević i šokirao prisutne.

Pratite nas i na Telegramu

 

Komentari (0)

Loading