NOVI DETALJI NAPADA NA DEVOJKU Saobraćajac prvi zadržao osumnjičenog za ubistvo majke, oglasili se i očevici
Foto: Instagram/printscreen

Saobraćajni policajac na službenom motociklu, juče je u Ruzveltovoj ulici, naišao na incidentnu situaciju u kojoj je učestvovao Đorđe M. (26), koji je kasnije uhapšen zbog sumnje da je ubio svoju majku, prenose mediji.

U Ruzveltovoj ulici, Đorđe je bez povoda skočio na Anu M. koja je bila na motociklu i oborio je. Odmah je reagovao Anin prijatelj Aleksandar Š. u cilju da je zaštiti od nasilnika. Saobraćajni policajac koji je slučajno prolazio, video je komešanje, oboren motocikl i odmah stao kako bi sagledao situaciju, odnosno da li je nekom potrebna pomoć.

Prema rečima očevidaca, Đorđe M. je pokušao da pobegne, ali ga je saobraćajac bez upotrebe sredstava prinude zadržao do dolaska patrole Zvezdare.

Podsetimo, Đorđe M. je uhapšen je jutros kao jedini osumnjičeni za ubistvo svoje majke u porodičnom stanu na Voždovcu. Telo nesrećne žene je pronađeno tek jutros.

Na telu nastradale, a kako piše u saopštenju MUP-a, vidne su povrede glave, koje joj je, kako se sumnja, Đorđe više puta naneo tupim predmetom, te da je žena preminula od zadobijenih povreda.

OTKRIVENO KO JE UBIJENA ŽENA Đorđe osumnjičen da je majci smrskao glavu, pa napao devojku na motoru!

Njegova sestra D. M. je pre nego što je stravičan zločin otkriven, izjavila kako se brine za njihovu majku koju nekoliko dana niko nije čuo ni video. Telefon joj bio nedostupan, vrata stana zaključana. Zvono na vratima stana nije radilo.

I devojka uhapšenog mladića izjavila je kako se on u poslednje vreme čudno ponašao, te je samo dan pre hapšenja izazvao incident u Ruzveltovoj ulici kada je iz čista mira nasrnuo na nepoznatu devojku na motoru i oborio je, te je, nakon što je priveden u policiju, iz iste ubrzo pušten.

Pratite nas na Telegramu!

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading