OVO JE MLADIĆ KOJI JE UBIO MAJKU U BEOGRADU Samo dan ranije usnimljen u centru grada kako napada devojku na motoru (VIDEO)
Printscreen

Na društvrenim mrežama pojavio se snimak na kom se vidi ovaj nemili događaj, a na kom je usnimljeno kako muškarac i žena motociklisti jure Đ. Marića u Ruzveltovoj ulici, koji je, kako se kasnije saznalo, skočio na motor i oborio devojku A. M. nakon čega je pokušao i da pobegne.

Naime, kako su za "Blic" objasnili očevici, Đ. Marić je prelazio ulicu na pešačkom prelazu na raskrsnici Ulica kraljice Marije i Ruzveltove, kada je u jednom trenutku video da mu se približava automobil, pa se, kako se sumnja, uplašio.

 On je mislio da će da ga udari, zbog čega je skočio na motor marke "jamaha", na kome su se nalazili devojka A. M. i njen prijatelj. A. M. i Đ. M. su pali, nakon čega je Đ. Marić pokušao da pobegne - navodi izvor "Blica".

Kako objašnjava izvor , tada ga je sustigao prijatelj A. M. u Ruzveltovoj ulici na šinama, te je Đ. Marić prevezen na Ortopediju "Banjica", dok je i sama policija reagovala i privela Marića.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad_)

 

Međutim, prema izjavama Prvog osnovnog tužilaštva, u pomenutom incidentu nije bilo elemenata krivičnog dela. Nakon toga ukazana mu je prva pomoć i odveden je u bolnicu "Laza Lazarević", gde su rekli da pacijent nije za njihovu ustanovu, te je ponovo vraćen u policijsku stanicu.

Kako saznajemo, i devojka privednog Marića, M. V. je bila u policiji gde je svedočila da se njen momak u poslednje vreme čudno ponašao.

Da mladićevo čudno ponašanje nije bilo bezazleno, potvrdilo se jutros kada je Đ. Marić uhapšen, nakon što je njegov otac M. Marić koji živi u u Bijeljini došao noćas oko 2.30, otvorio vrata i zatekao mrtvu ženu sa vidnim povredama glave. Nakon toga, sin je priveden i osumnjičen za ubistvo svoje majke.

Njegova sestra D. M. je pre nego što je stravičan zločin otkriven, izjavila kako se brine za njihovu majku koju nekoliko dana niko nije čuo ni video. Telefon joj bio nedostupan, vrata stana zaključana. Zvono na vratima stana nije radilo.

 

 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

 

Komentari (0)

Loading