OBRT! Optuženi za ubistvo u sačekuši na Bežaniji na slobodi: Evo šta je prvo uradio po izlasku iz CZ-a
Printscreen

Kako saznaje Alo.rs, on će do okončanja postupka boraviti u kućnom pritvoru sa nanogicom i biće pod elektronskim nadzorom.

Završne reči u ovom postupku zakazane su za 6. oktobar u Višem sudu u Beogradu, posle čega sledi izricanje presude. Pozvali smo branioca optuženog mladića, advokata Ivanu Ostojić da proverimo ovu infornaciju, a ona nam je u kratkom razgovoru potvrdila da joj se Ćeranić javio odmah po izlasku iz pritvora u kojem je proveo gotovo četiri godine.

- Apelacioni sud u Beogradu je po žalbi ukinuo pritvor pred završne reči. Kada su poslednji put ukinuli prvostepeno rešenje o produženju pritvora naveli su godine mog branjenika i raniju neosuđivanost kao glavni razlog. Nisam još dobila pismeno rešenje. Saznala sam kada me je moj branjenik Miloš Ćeranić nazvao telefonom i rekao mi da je pušten iz pritvora - kaže advokat Ivana Ostojić.

OBRT! Optuženi za ubistvo u sačekuši na Bežaniji na slobodi: Evo šta je prvo uradio po izlasku iz CZ-a

Foto: Privatna arhiva

 

Podsetimo, balističar Milan Kunjadić je u završnici suđenja u Višem sudu u Beogradu izjavio da je na Božovića ispaljeno šest hitaca i da ga je jedan pogodio u glavu.

Kunjadić je istakao da nije utvrđeno da je iz revolvera pucao Ćeranić. Optuženi je od početka suđenja tvrdio da je pucao u samoodbrani, i to slučajno.

Drago Božović, rodom iz Nikšića, izrešetan je u sačekuši na Bežanijskoj kosi u Beogradu, krajem novembra 2018. Podlegao je povredama 1. decembra u bolnici. On je ranjen sa više hitaca u Ulici Nede Spasojević kod broja 6, u blizini vrtića, na Bežanijskoj kosi.

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading