SRPSKI SPAJDERMEN UHAPŠEN U RIMU Lopov akrobata upadao u hotele kroz prozor, evo šta ga je odalo!
Foto: Printscreen

Kako prenose italijanske mediji, Srbin je osumnjičen za krađu koja se dogodila 14. septembra u smeštajnom objektu "Via de Ciancaleoni" u centru Rima, kao i krađu u stanu koja se dogodila 30. jula.

Lopov akrobata, kako su ga nazvali tamošnji mediji, ulazi u domove i hotele sa prozora i balkona. Predstavlja pravi strah, posebno za neke turiste koji posećuju prestonicu, a koji su odseli u pansionskim sobama u Montiju.

Lopov se, kako se navodi, izvlačio sa gotovinom, lančićima i zlatnim minđušama, kao i naočarima za sunce i "haj tek" opremom.

- Identifikacija lopova izvršena je zahvaljujući odličnoj rezoluciji slika sistema video nadzora u okolini. Na tom materijalu vidi se čovek koji se penje nekoliko metara po hotelu pokazujući posebnu veštinu i spretnost - navodi izvor lokalnih medija.

U krađi 30. jula, međutim, stranac je viđen kako se penje preko ulaznih vrata zgrade, odakle uspeva da dođe do prozora na prvom spratu i uđe unutra.

Međutim, iznenađen vlasnikom, lopov je ubrzo nakon toga skočio kroz prozor i pobegao.

On je na kraju uhapšen zahvaljujući snimcima nadzornih kamera. Nosio je iste cipele koje su ovekovečene snimcima sa kamera za video-nadzor u vreme krađe 14. septembra. 

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading