UŽAS U FUTOGU Snaju izbo nožem, pa isekao i brata!
Printscreen

Prava drama odigrala se juče oko 12.50 u Ulici cara Lazara 175 u Futogu, kada je Dragan M. tokom rasprave isukao nož, pa više puta izbo Biljanu N. (42) i posekao rođenog brata Aleksandra M.!

Nesrećna žena je uz jauke i obilno krvareći pala na asfalt, a zločinac je krenuo da beži. Reagovali su prilaznici koji su pomomogli ranjenoj ženi i obavestili nadležne.

Hitna pomoć je Biljanu zbrinula na licu mesta, a zatim su je u svesnom stanju prevezli na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra KCV-a gde je zbrinuta.

Za to vreme patrola je po opisu tragala za Draganom i ubrzo ga pronašla i privela. Ispostavilo se da je u pitanju Biljanin dever.

 

Biljana ostaje u bolnici

Biljana je zadržana na lečenju u Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine.

- Pacijentkinja je primljena sa višestrukim ubodnim ranama. Posle hitne, blagovremene, kоmplеtnе dijagnostike, hirurške obrade rane, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijentkinja je zadržana u Urgentnom centru na daljem konzervativnom lečenju - rečeno nam je u PR službi UKCV.

Kako je pokazala istraga, braća Aleksandar i Dragan su se posvađali nakon čega se u sukob umešala Aleksandrova nevenčana supruga Biljana. Takođe, veruje se da  je Dragan ciljano s bratom krenuo u raspravu i da je tog dana sa sobom poneo nož! 

- Tačan motiv za napad još ne znamo, ali se proveravaju izjave osumnjičenog i povređenih, kao i svih ostalih učesnika i očevidaca. Priča dvojice braće se umnogome poklopila oko samog sukoba, ali nisu bili pričljivi kada je trebalo da objasne razlog svađe. Isto tako, Biljana je rekla da je stala u odbranu supruga tokom rasprave, ali ni ona nije navela razlog zbog čega je ona izbila - kaže izvor Alo!.

Rođak ubice iz iste ulice

Osumnjičeni Dragan navodno je rođak Mileta M. (55), koji je u u junu ove godine ubio suprugu Ivanu R. (50).

Zločin se dogodio u istoj ulici. Tada su se, po priči meštana, Mile i Ivana ceo dan svađali zbog novca, a on je uveče izbo nožem u dvorištu, gde je i preminula.

- S tim istim nožem je pokušao i da ubije. Prerezao je sebi vrat, ali nije uspeo. Sada treba da mu počne suđenje - rekla je žiteljka ove ulice.

UŽAS U FUTOGU Snaju izbo nožem, pa isekao i brata!

Printscreen

 

Komšije pominju razne motive, od toga da je sukob između braće izbio zbog žene, do toga da jedan drugom duguju novac. Šta se tačno dogodilo, pokazaće istraga koja je u toku.

- Dva muškarca i jedna žena stajali su ispred kuće i delovalo je da nešto poverljivo pričaju. Iznenada, muškarci su krenuli da se vređaju i viču, a u raspravu se umešala i ta žena. Bili su glasni, ali ih pola nisam razumela. Znam samo da su pale uvrede i na račun te žene. Nastavila sam svojim putem kada se iznenada čuo krik.  Okrenula sam se i videla je kako leži na asfaltu. Jedan od tih muškaraca je krenuo da beži, a drugi je kleknuo pored nje i dozivao pomoć. I on je bio krvav - rekla je ona.

Pratite nas na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading