UŽAS U FUTOGU Snaju izbo nožem, pa isekao i brata!

Prava drama odigrala se juče oko 12.50 u Ulici cara Lazara 175 u Futogu, kada je Dragan M. tokom rasprave isukao nož, pa više puta izbo Biljanu N. (42) i posekao rođenog brata Aleksandra M.!

Nesrećna žena je uz jauke i obilno krvareći pala na asfalt, a zločinac je krenuo da beži. Reagovali su prilaznici koji su pomomogli ranjenoj ženi i obavestili nadležne.

Hitna pomoć je Biljanu zbrinula na licu mesta, a zatim su je u svesnom stanju prevezli na Odeljenje hirurgije Urgentnog centra KCV-a gde je zbrinuta.

Za to vreme patrola je po opisu tragala za Draganom i ubrzo ga pronašla i privela. Ispostavilo se da je u pitanju Biljanin dever.

 

Biljana ostaje u bolnici

Biljana je zadržana na lečenju u Urgentnom centru Univerzitetskog kliničkog centra Vojvodine.

- Pacijentkinja je primljena sa višestrukim ubodnim ranama. Posle hitne, blagovremene, kоmplеtnе dijagnostike, hirurške obrade rane, lekarske pomoći i zbrinjavanja, pacijentkinja je zadržana u Urgentnom centru na daljem konzervativnom lečenju - rečeno nam je u PR službi UKCV.

Kako je pokazala istraga, braća Aleksandar i Dragan su se posvađali nakon čega se u sukob umešala Aleksandrova nevenčana supruga Biljana. Takođe, veruje se da  je Dragan ciljano s bratom krenuo u raspravu i da je tog dana sa sobom poneo nož! 

- Tačan motiv za napad još ne znamo, ali se proveravaju izjave osumnjičenog i povređenih, kao i svih ostalih učesnika i očevidaca. Priča dvojice braće se umnogome poklopila oko samog sukoba, ali nisu bili pričljivi kada je trebalo da objasne razlog svađe. Isto tako, Biljana je rekla da je stala u odbranu supruga tokom rasprave, ali ni ona nije navela razlog zbog čega je ona izbila - kaže izvor Alo!.

Rođak ubice iz iste ulice

Osumnjičeni Dragan navodno je rođak Mileta M. (55), koji je u u junu ove godine ubio suprugu Ivanu R. (50).

Zločin se dogodio u istoj ulici. Tada su se, po priči meštana, Mile i Ivana ceo dan svađali zbog novca, a on je uveče izbo nožem u dvorištu, gde je i preminula.

- S tim istim nožem je pokušao i da ubije. Prerezao je sebi vrat, ali nije uspeo. Sada treba da mu počne suđenje - rekla je žiteljka ove ulice.

Printscreen

 

Komšije pominju razne motive, od toga da je sukob između braće izbio zbog žene, do toga da jedan drugom duguju novac. Šta se tačno dogodilo, pokazaće istraga koja je u toku.

- Dva muškarca i jedna žena stajali su ispred kuće i delovalo je da nešto poverljivo pričaju. Iznenada, muškarci su krenuli da se vređaju i viču, a u raspravu se umešala i ta žena. Bili su glasni, ali ih pola nisam razumela. Znam samo da su pale uvrede i na račun te žene. Nastavila sam svojim putem kada se iznenada čuo krik.  Okrenula sam se i videla je kako leži na asfaltu. Jedan od tih muškaraca je krenuo da beži, a drugi je kleknuo pored nje i dozivao pomoć. I on je bio krvav - rekla je ona.

Pratite nas na Telegramu!

Komentari (0)

Loading