SRBI ZARATILI U NEMAČKOJ OKO BIOSKOPA Brutalno ubio rođaka i overio ga u glavu zbog mesta za sedenje!
Foto: Alo!

Kako prenosi portal BZ Berlin, sukob u porodici počeo je davne 2005. godine i to zbog mesta u bioskopu. Sukob se i tada, kako prenose, završio zamalo kobno.

- Svađa dvojice muškaraca poprimila je tolike razmere da je morao da reaguje plemenski sud, koji je doneo odluku da dve porodice treba da se izbegavaju što je više moguće - prenosi nemački BZ.

Veštački nametnut mir trajao je sve do oktobra 2018. godine.

- H. H. (42), koji je bio jedan od učesnika sukoba u bioskopu, sedeo je u lokalnom pabu, kada je u lokal ušla porodica I. H. (52), sa čijim se rođakom on sukobio u sali, zajedno sa sinom A. H. (32) i ostatkom porodice. Odmah po susretu došlo je do svađe koja je prerasla u opštu tuču. H. H. je potegao pištolj i opalio u masu, a metak je pogodio jednu rođaku (23) suparničke porodice, koja je iskrvarila do smrti - preneli su nemački mediji.

Osumnjičeni za ubistvo kasnije je osuđen na tri godine i 10 meseci zatvora za ubistvo iz nehata, ali je druga porodica želela da se osveti za tragični gubitak. Posle ubistva ponovo je reagovao plemenski sud, koji je H. H.  novčano kaznio sa 20.000 evra zbog bola koji je naneo suparničkoj porodici. Njemu je sud uručio i nalog da napusti grad da ne bi dolazio u kontakt sa porodicom I. H. čiju je rođaku ubio.

On se pridržao zabrane skoro tri godine, ali se onda iznenada vratio u grad, što je izazvalo I. H. da sa sinom doće u kafić u kome je on sedeo i da mu se osveti.

- U to vreme u baru je bilo venčanje. Kada su nasrnuli na H.H. izbila je tuča. I.H. je stao iza svog sina A. H. koji je izvukao pištolj i hladnokrvno pucao dva puta u starešinu druge porodice. H. H. je pao na pod, a mladić mu je prišao i overio ga u glavu. Posle toga su seli, mirno sačekali policiju i predali se bez opiranja - prenose mediji.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading