POČELA ISTRAGA PROTIV KASKADERA Evo šta je učitelj jahanja tražio uoči svedočenja svojih učenica
Foto: Printscreen/instagram

Kako saznajemo, učenice iz škole jahanja i svedoci su dobili poziv iz Višeg javnog tužilaštva u Beogradu da 28. septembra daju iskaz.

- Miloš Đ. se nalazi u pritvoru Centralnog zatvora u Beogradu, koji mu je određen posle hapšenja. Redovno ga posećuje izabrani branilac, advokat Vilijam Paspalovski. Dobio je lekove jer je dijabetičar i mora redovno da uzima terapiju. Tražio je još da mu porodica donese naočare da bi mogao da čita dnevnu štampu i prati vesti - kaže naš izvor blizak kazamatu u Bačvanskoj ulici u Beogradu.  

Advokat Vilijam Paspalovski, Foto:Alo!/Manasori Josida

 

Osumnjičeni se na saslušanju u tužilaštvu branio ćutanjem, odnosno iskoristio je svoje zakonsko pravo da ne iznosi odbranu u početnoj fazi postupka.

Sudija za prethodni postupak Višeg suda u Beogradu prihvatio je predlog tužilaštva i kaskaderu i učitelju jahanja Milošu Đ. odredio pritvor do 30 dana.

 

Škola jahanja u Lipovačkoj šumi, Foto: Alo.rs

 

Učitelj jahanja se sumnjiči da je od 2010. do 2021. godine, izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju, polno uznemiravanje i četiri krivična dela nedozvoljene polne radnje nad sedam polaznica njegove škole jahanja, od kojih je pet bilo maloletno u vreme izvršenja krivičnog dela. Sumnja se da je sva krivična dela izvršio u prostorijama konjičkog kluba u Lipovačkoj šumi.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

Komentari (0)

Loading