VELJA NEVOLJA JE ISKASAPIO NJENOG MUŽA Goksijeva žena došla u crno - beloj kombinaciji, u čast pokojnom suprugu!
Foto: Alo.rs

Pored brojnih advokata na suđenje Belivukovoj ekipi je došla i Jelena Veličković, supruga Gorana Veličkovića Goksija koji je jedna od žrtava ovog svirepe kriminalne grupe.

Belivukova ekipa se tereti za sedam brutalnih ubistava, a među žrtvama je i Goran Veličković Goksi, koji je mučen i kasapljen u "kući smrti" u Ritopeku.

- Voleli smo se 17 godina, nisam ni slutila da će završiti u nekoj "klanici" u Ritopeku - rekla je ranije medijima Jelena Veličković po saznanju za sudbinu pokojnog muža.

Jelena Veličković je u zgradu Specijalnog suda došla u garderobi sa crno - belim motivima, a okupljeni su komentarisali da je na takav način želela da oda poštu svom ubijenom suprugu koji je bio navijač Partizana.

VELJA NEVOLJA JE ISKASAPIO NJENOG MUŽA Goksijeva žena došla u crno - beloj kombinaciji, u čast pokojnom suprugu!

Foto: Alo.rs

 

- Miljković mi je posle ubistva Goksija rekao da se iznenadio, da se Goksi držao najbolje od svih, da je bio hrabar. Goksi je ubicama rekao: "Je**ga, u pogrešno vreme na pogrešnom mestu." Miljković mi je rekao da je on to prihvatio, da je znao šta se sprema. Kad je video njega da dolazi sa sekirom, da je samo legao sam, znači nisu ga nameštali ništa, da je čak sam i glavu namestio na dasku - opisao je ranije svedok okrivljeni Bojan Hrvatin ubistvo vođe Partizanove navijačke grupe Jang bojs.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading