TRAGIČNA SUDBINA UBIJENOG MAJSTOR MARKA Žena ga ojadila, radio poslove po selu da dobije hranu!
Foto: Shutterstock

Aleksandar Mišić (25), zvani Tota, uhapšen je sinoć u selu Barič kod Golupca zbog sumnje da je oko 20 sati ubio Dragoslava Stevića (62), zvanog majstor Marko!

Kako smo ranije saznali, Aleksandar Mišić je napao Dragoslava Stevića, najverovatnije ašovom i zadao mu više udaraca. Nesrećni muškarac je preminuo na putu do bolnice.

Sumnja se da je između njih dvojice došlo do svađe, a da je svemu kumovao i alkohol.

Komšije Dragoslava Stevića ispričale su za medije da je ubijeni Dragoslav, koga su od mila zvali majstor Marko, imao težak život i da nikada nije bio problematičan.

- Svi su ga zvali majstor Marko, ali mu to nije bilo ime. Stvarno je bio dobar čovek, ali je imao težak život. Žena ga ostavila, kao i sin koji je otišao u inostranstvo i više mu se nije nikada javio -  kažu komšije za medije i dodaju:

- Nakon toga našao je drugu ženu, zbog koje je počeo da prodaje imanje kako bi joj udovoljio. Nakon toga ona ga je napadala, valjda je htela da mu uzme novac sav, a onda je on prijavio policiji i dobila je zabranu prilaska. Od tada živi sam - tvrde poznanici.

Kako kažu, Dragoslav je tada morao da radi manje poslove kako bi preživeo, a jedna porodica mu se čak ponudila da mu pomogne. Išao je za njih u kupovinu, a za uzvrat su mu davali hranu.

Međutim, za osumnjičenog nisu imali reči hvale, kažu da je bio nasilan, problematičan, narkoman i da su ga se svi plašili.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading