UBISTVO MAJSTORA MARKA NIJE JEDINO U BARIČU Božidar ubio troje ljudi, pa pucao sebi u glavu u porti crkve!
Shuterstoock

Selo Barič kod Golupca danas je potresla stravična vest da je Aleksandar M. (25) osumnjičen da je sinoć ašovom ubio starijeg čoveka. U selu Barič ovo nije jedini krvavi pir, jer je u aprilu 2017. godine celo selo zavijeno u crno kada je Božidar Dačić ubio troje ljudi, a potom i sebe.

Tog 24. aprila oko osam časova austrijski penzioner Božidar krenuo je u krvavi pir i hicima iz pištolja likvidirao svog sina Miroslava, suprugu Radu i šuraka Pavla, a snaju Goricu ranio. Potom je u dvorištu crkve pucao sebi u glavu. Do stravičnih ubistava je došlo zbog svađe oko imanja sa sinom i njegovom ženom.

Prvo je ubio sina, ranio snaju, a potom krenuo da traži svoju ženu, koja je kada je videla kako sin pada kao pokošen, pobegla glavom bez obzira kod komšinice.

Božidar je tražeći suprugu upao kod komšinice u kuću i pokušao nasilno da uđe. Komšinica ga je molila da se smiri i da ne pravi "belaj", ali Božidar je uleteo unutra i usmrtio suprugu na komšinicinom krevetu. Nakon toga je izašao i saopštio komšinici kako nju neće da dira, jer ona ništa nije kriva, i otišao dalje na biciklu da seje smrt.

Nakon što je ubio najbliže članove svoje porodice Božidar je krenuo 100 metara dalje do kuće svog šuraka, i ubio ga ispred kuće.

Sa oružjem u rukama, na ulici je sreo svog brata od ujaka Radeta i rekao mu: "Sve sam ih pobio, ali kurva mi je utekla. Idem da se ubijem" i krenuo ka dvorištu crkve. Nekoliko trenutaka kasnije začuo se poslednji hitac koji je ispalio sebi u glavu.

U tom trenutku je Rade pomislio da će brat pucati i na njega.

- Mislio sam da će ubiti i mene, ali on je rekao da ide da ubije sebe... Čuo sam kada je pištolj u crkvi opalio - rekao je Rade.

Ubistvo se dogodilo dakle, u tri kuće: u porodičnoj kući Dakića, kod komšinice i u kući šuraka Pavla Živkovića.

Nakon krvavog pira, otišao je u portu crkve i presudio sebi.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading