VUKOTIĆA UBILA TURSKA MAFIJA Zvicer im platio 1,5 miliona evra!
Alo! Ilustracija J.V.

Turska policija u potpunosti je rasvetlila ubistvo vođe škaljarskog klana Jovana Vukotića u Istanbulu. Kako je utvrđeno, egzekuciju su izvršile dve turske kriminalne organizacije kojima su „kavčani“ platili milion i po evra! 

Kako prenosi turski portal Sabah, Jovan Vukotić je u Turskoj živeo od prošle godine sa lažnom boravišnom dozvolom pod imenom Predrag Popović.

VUKOTIĆA UBILA TURSKA MAFIJA Zvicer im platio 1,5 miliona evra!

Foto: Printscreen

 

Ubijen je na auto-putu naočigled nevenčane supruge Maše i deteta sa kojima je kobnog dana krenuo u šoping. Dvojica muškaraca pojavila su se na motociklu, a zatim je napadač s mesta suvozača ispalio ukupno pet hitaca, od kojih su četiri završila u telu „škaljarca“. Automobilom je upravljao Turčin E. K., koji je tvrdio da mu se Vukotić predstavio kao Nikola, ali da ga ne poznaje.

VUKOTIĆA UBILA TURSKA MAFIJA Zvicer im platio 1,5 miliona evra!

Foto: Printscreen

 

Turska policija je odmah započela istragu koja je veoma brzo dala rezultat. U koordiniranoj akciji uhapšeno je ukupno 12 osoba, među kojima su i „kavčani“ Radoje Živković i Zdravko Perunović. Istraga je pokazala da su pre likvidacije ubice pratile puna četiri meseca uz pomoć čak tri GPS uređaja.

- U Vukotićevom automobilu pronađena su tri GPS uređaja za praćenje, jedan ispod automobila, a dva u gepeku. Navodno su pokušavali i ranije da ga likvidiraju i napad 8. septembra nije prvi - navode turski mediji.

VUKOTIĆA UBILA TURSKA MAFIJA Zvicer im platio 1,5 miliona evra!

foto: turski mediji

 

Vukotića pratile dve žene

Turska policija saopštila je da je Jovana Vukotića puna četiri meseca pratila jedna kriminalna grupa koja je u njegov automobil ubacila i GPS uređaje. Među njima su i dve žene!

- One su izabrane da ne bi upadale u oči - pišu lokalni mediji.

Prema pisanju turskih medija, nakon saznanja da se Vukotić krije u Turskoj, Živković i Perunović došli su u Istanbul gde su se nagodili sa dve kriminalne organizacije da likvidiraju Vukotića. Za to su im, po nalogu Radoja Zvicera, ponudili ukupno 1,5 miliona evra.

VUKOTIĆA UBILA TURSKA MAFIJA Zvicer im platio 1,5 miliona evra!

Foto: Printscreen

 

Žuti glumio Ukrajinca!

Turska policija je prilikom hapšenja pronašla šest lažnih pasoša i još 11 lažnih ličnih karata iz raznih zemalja. Ovi dokumenti pripadali su „kavčanima“ Radoju Živkoviću i Zdravku Perunoviću.
Živković je imao isprave Bosne i Hercegovine, Švajcarske i Ukrajine. Perunović je imao dokumenta Švajcarske, Italije i Crne Gore.

- U ubistvu su učestvovale dve kriminalne grupe čije se vođe trenutno nalaze u zatvoru. Bariš N. je uhapšen pre mesec dana u Italiji i on je iz zatvora svojim ljudima davao uputstva šta da rade, dok je Binali C. u pritvoru u Crnoj Gori. Binalijeva grupa je imala zadatak da prati Vukotića, a Bariševa da izvrši egzekuciju – pišu turski mediji.

VUKOTIĆA UBILA TURSKA MAFIJA Zvicer im platio 1,5 miliona evra!

Foto: Yeni Asir

 

Vozač bio krtica?

Policija je prošle nedelje privela i turskog državljanina E. K., vozača Jovana Vukotića.

Kako je obelodanjeno, on je nakon ubistva skinuo tablice sa svog vozila i stavio ih u gepek. Iako se prvobitno pisalo da je nakon toga sakrio Vukotićeve telefone, turski mediji sada prenose da je između metalne ograde pokraj puta zapravo pronađen njegov mobilni.

- Vozač se sumnjivo ponašao i on je priveden. Sve ukazuje na to da bi on mogao biti krtica kavačkog klana. On je negirao optužbe i nakon saslušanja u sudu pušten je na slobodu. Istraga protiv njega je i dalje u toku - prenose turski mediji.

Samu likvidaciju su izvršila dvojica turskih državljana Emirkan Sumer i Jakup Dogan. Emirkan je pucao sa motocikla, dok je Jakup upravljao. Turska policija objavila je i video brutalne likvidacije Vukotića koju su snimile bezbednosne kamere. Na snimku se vide dve osobe na skuteru koje prilaze belom automobilu i pucaju. U nastavku videa turska policija upada u štek-stanove koje su koristile ubice, a potom pod ogromnim merama bezbednosti svih 12 uhapšenih sprovodi do policijskog autobusa kojim su odvedeni u pritvor.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

https://t.me/alonovine?fbclid=IwAR3qj6q4XQj5_0Wl3AD2bsfDf2hCPwi66WCAAr8RNQxPhpGaSnM9bHoOgcU

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading