DETALJI HAPŠENJA ZVICEROVIH LJUDI U TURSKOJ Ubice Vukotića glumile Švajcarce, Italijane, Ukrajince...
Foto: Printscreen

Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić, ubijen je 8. septembra u Istanbulu, a desetak dana kasnije uhapšeni su osumnjičeni za likvidaciju. Među njima su Zvicerov brat Radoje Živković i prijatelj Zdravko Perunović, a snimci sa turskih medija pokazuju da su koristili lažne pasoše raznih evropskih država!

Turska policija je prilikom hapšenja pronašla šest lažnih pasoša i još 11 lažnih ličnih karata iz raznih zemalja. Ovi dokumenti pripadali su „kavčanima“ Radoju Živkoviću i Zdravku Perunoviću.  Živković je imao isprave Bosne i Hercegovine, Švajcarske i Ukrajine. Perunović je imao dokumenta Švajcarske, Italije i Crne Gore.

Foto: Printscreen

 

Inače, kako saznajemo, policija je prošle nedelje privela i turskog državljanina E. K., vozača Jovana Vukotića.

Kako je obelodanjeno, on je nakon ubistva skinuo tablice sa svog vozila i stavio ih u gepek. Iako se prvobitno pisalo da je nakon toga sakrio Vukotićeve telefone, turski mediji sada prenose da je između metalne ograde pokraj puta zapravo pronađen njegov mobilni.

- Vozač se sumnjivo ponašao i on je priveden. Sve ukazuje na to da bi on mogao biti krtica kavačkog klana. On je negirao optužbe i nakon saslušanja u sudu pušten je na slobodu. Istraga protiv njega je i dalje u toku - prenose turski mediji.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

 

Komentari (0)

Loading