OPTUŽNICA ZA VOJNIKE VELJKA BELIVUKA Lucifer sa ekipom nabavljao i prodavao narkotike!
Foto: Alo.rs

Tužilaštvo za organizovani kriminal podiglo je juče optužnicu protiv 18 pripadnika navijačke grupe "Anti-Romi", za koju se sumnja da ih je organizovao vođa Lazar Marinković Lucifer, a čiji su pripadnici prodavali narkotike po Beogradu. Oni su po hapšenju Belivuka preuzela poslove klana i nastavili sa distribucijom droge i obezbeđivanja klubova.

Osim Lucifera optuženi su i Marko Trajković, Veljko Ogurlić, Stefan Simić, Uroš Bulajić, Marko Prlja, Aleksandar Krstić, Luka Gemaljević, Aleksa Košutić, Borislav Marmut, Predrag Vučković, Luka Ostojić, Luka Mumović, Stefan Milanović, Nikola Filipović, Vasilije Nikolovski, Aleksa Vasić i Marko Vokić.

Pripadnici ove grupe, prema optužnici, nabavljali su kokain, heroin, marihuanu i amfetamin, a zatim narkotike dalje prodavali.

Grupa je  radila od jula 2021. do 29. marta 2022. na teritoriji Grada Beograda. Kako se sumnja članovi ekipe su drogu prodavali u naselju Karaburma, u Beogradu, na splavovima „Port“ i „Fristajler“, kao i u klubu „Kasina“, a po potrebi su narkotike  dostavljali i na adrese kupaca - naveli su iz tužilaštva.

Ova grupa pala je u martu ove godine u velikoj akciji policije. Oni su nekada blisko sarađivali sa grupom "Alkatraz", ali kada su Belivukovi "Janjičari", kasnije "Principi", preuzeli tribinu, "Anti-romi" su im se priključili.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading