ALO! SAZNAJE Vukotića pre likvidacije pratile dve žene, a evo ko je pucao na njega!
MUP

Vođa škaljarskog klana Jovan Vukotić, ubijen je 8. septembra u Istanbulu, a prethodnih četiri meseca pratile su ga ekipe dve turske kriminalne grupe, koje su se nagodile sa kavčanima! Među onima koji su pratili Vukotića bile su i dve žene, kako ne bi "upadale u oči".

Kako navode turski mediji, kavački klan je iz osvete naručio ubistvo Jovana Vukotića, a za njegovu glavu su dali vrtoglavih milion evra. Radoje Zvicer i njegovi ljudi kontaktirali su dve glavne kriminalne grupe u Turskoj, koje su likvidaciju preuzele na sebe. Interesantno je to, da su vođe obe grupe u zatvoru, jedan u Italiji, a drugi na prostoru Crne Gore. Pripadnici jedne grupe su uhodili i pratili Vukotića, dok je druga izvršila ubistvo.

Printscreen

 

- Članovi jedne grupe su pratili Jovana Vukotića, dok je su članovi druge izvršili likvidaciju. Članovi prve grupe su Istanbul došli sa dva automobila iznajmljenim u Izmiru i četiri meseca su pratili Vukotića. Među njima su bile i dve žene, kako ne bi privlačili pažnju. Likvidaciju su izvršili članovi druge grupe i zovu se Emirkan S. i Jakup. D.  Emirkan je pucao sa motocikla, dok je Jakup je vozio - navode turski mediji.

Podsetimo, prema navodima turske policije, vođa jedne kriminalne grupe iz Turske je Binali C., koji se nalazi u zatvoru u Crnoj Gori, dok drugu predvodi izvesni Bariš N., koji je prošlog meseca uhapšen u Italiji. Bariš je svojim ljudima iz zatvora davao uputstva oko ubistva Vukotića.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

Komentari (0)

Loading