BEOGRAD U PANICI ZBOG SERIJSKOG SILOVATELJA Ovako sada izgleda čovek koji se iživljavao nad ženama!
Foto: Društvene mreže

Višestruki povratnik Igor Milošević (44) iz Beograda pušten je iz zatvora pošto je izdržao zatvorsku kaznu od 15 godina zbog silovanja, nedozvoljenih polnih radnji i šest razbojništava. Reč je o muškarcu koji je već četiri puta robijao zbog 11 silovanja.

U Beogradu je nastala panika, jer se Milošević posle svih zločina sada najnormalnije kreće, a na društvenim mrežama se pojavilo upozerenje i fotografija kako on sada izgleda.

Pojedini mediji su preneli informaciju, da on sada radi kao taksista.

Podsetimo, Milošević je bio u KPZ „Beograd” Nova Skela, jednom od najčuvanijih zatvora u Srbiji. Presudom tadašnjeg Okružnog suda u Beogradu, on je u martu 2008. osuđen na 15 godina robije pošto je oglašen krivim za silovanje, nedozvoljene polne radnje i za šest razbojništava počinjenih u drugoj polovini 2007. On je osuđen jer je silovao prodavačicu u butiku na Vračaru, a dan kasnije na Voždovcu napao radnicu optičarske radnje. Uz silovanje, priznao je da je izvršio i šest pljački.

Milošević je, inače, višestruki povratnik. Dva puta je osuđivan zbog silovanja. Prvi put 1992, kada je za samo tri dana napao devet žena, od kojih je četiri silovao. Iz zatvora je izašao 2001. i tada je samo mesec dana po izlasku na slobodu, silovao je još jednu ženu, dve napao i počinio osam razbojništava! Zbog ovih zločina osuđen je na šest godina. Nakon samo 23 dana na slobodi nastavio je da napada i siluje žene.

Kako su ranije pisali beogradski mediji, Milošević je seriju silovanja počeo sa 14 godina. Tada je za tri dana izvršio četiri silovanja i pet puta je pokušao, ali su devojke uspele da se spasu. Kao maloletnik je osuđen i poslat na odsluženje kazne u dom za maloletnike.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading