KRENULA KOD ŠNAJDERKE PREKO PUTA I NESTALA Sin poručuje: Mama, voleo bih još jednom da te zarglim!
Privatna arhiva

- Ako čuje ovo moja majka poručio bih joj da je volim najviše na svetu i da je najbitnija osoba u mom životu.  Najviše od svega bih voleo još jednom da je zagrlim - ovako je na početku svoje ispovesti za Alo! ispričao Bojan Janković iz Grdelice, čija je majka Verica Janković (61) misteriozno nestala pre tačno pet godina kada je krenula kod šnajderke!

KRENULA KOD ŠNAJDERKE PREKO PUTA I NESTALA Sin poručuje: Mama, voleo bih još jednom da te zarglim!

Privatna arhiva

 

Verica Janković nestala je 20. septembra 2017., oko 15. 30 sati, a poslednji put ju je videla lokalna apotekarka, sa kojom je na kratko popričala ispred kapije. Njen sin Bojan Janković kaže za Alo! da je tog kobnog dana otišao kod frizera, a da je majka uzela 150 dinara i njegov telefon da ode kod šnajderke. Kada se vratio, Verica nije bila kod kuće, a kada je proverio kod komšinice dobio je odgovor koji ledi krv u žilama - da njegova majka nije ni stigla kod nje. Kako je ispričao, njegov telefon, koji je ponela sa sobom, od tog trenutka zauvek je bio nedostupan. Nažalost, posle više godina i dalje nema nikakva saznanja o njoj. Da slučaj bude još bizarniji, šnajderka živi u kući preko puta njih, a njegova majka je viđena ispred svoje kapije. Na svega desetak metara od kuće žena je isčezla, a niko ništa nije video.

Pronašli ugljenisano telo, ali ne znaju ko je

Bojan je ranije ispričao da je za ove tri godine dobio samo jednu informaciju, zbog koje se oseća još gore.

-Policija me je pozvala 10. aprila 2018., jer je kod Predejana nađeno ugljenisano telo žene čiji identitet ne može da se utvrdi. Zvali su me zbog DNK analize, jer su sumnjali da je to moja majka. Međutim, posle tih analiza sledeće godine je stiglo obaveštenje da su ostaci te žene toliko oštećeni da ne može da se utvrdi njen identitet. Šta da vam kažem…Na svu muku još se razmišljam da li je to moja majka ili ne - priseća se Bojan.

- Nema novih informacija! Od policije baš nikakve informacije ne stižu i dalje stoji ono „ako nešto saznamo javićemo vam“. Moj ceo svet je tada stao i kako vreme više prolazi sve je teže. Mislio sam da će se odnekud pojaviti bar neki trag nešto, a sada više ne znam ni šta da mislim i sve je teže i teže, a ovaj datum...To je najgori i najteži dan i datum u mom životu dan kada sve stane. Svakog dana mislim o njoj i stalno mi je na pameti, ali tog dana sve za mene stane i imam osećaj kao da i srce uspori svoj ritam a jednim delom sebe bi voleo da i stane, tada bi mi sigurno lakše bilo jer je potreban ogroman trud i napor da izdržim i izguram svaki dan bez nje - kaže neutšni Bojan Janković iz Grdelice i dodaje da ako čuje želeo bi nešto da joj poruči:

KRENULA KOD ŠNAJDERKE PREKO PUTA I NESTALA Sin poručuje: Mama, voleo bih još jednom da te zarglim!

Privatna arhiva

 

-  Želim da joj poručim da je volim najviše na svetu da je najbitnija osoba u mom životu i najviše od svega bi voleo da je još jednom zagrlim i osetim svu ljubav i toplinu koju sam osećao pri svakom našem zagrljaju, a toga sada više nema i to je ono što mi najviše nedostaje - kazao je neutešni sin.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading