UPRAVA CARINA Uhapšeni revolveraš nije carinik!
Foto: MUP Srbije

Uprava carina Republike Srbije demantovala je juče informaciju, koju su prvobitno objavili mediji, da je njihov službenik na graničnom prelazu Strezimirovci uhapšen zbog pretnji pištoljem mladiću i njegovom ocu.

- Proverom u kadrovskoj evidenciji Uprave carina potvrđeno je da je na graničnom prelazu Strezimirovci, koji je u nadležnosti Carinarnice Niš, zaposleno pet carinskih službenika koji ni u jednom segmentu (inicijali, godište) ne odgovaraju opisu počinioca u objavljenoj vesti, a što upućuje na to da nije reč o cariniku kako je navedeno u naslovu i telu teksta - navodi se u pisanom saopštenju.

Policija je uhapsila M. M. (29) iz Surdulice jer je pretio i mahao pištoljem, ugrozivši čak pet osoba. Tom prilikom stavio je pištolj na čelo ocu mladića sa kojim je došao u sukob, repetirao ga, a potom ga uperio i prema sinu ovog čoveka. Međutim, osumnjičeni M. M. nije zaposlen kao carinik na graničnom prelazu Strezimirovci, već kao policijski službenik na ovom prelazu i njemu je nakon saslušanja određen pritvor.

Pratite nas i na Telegramu!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading