SEO NADROGIRAN ZA VOLAN I UBIO DANIJELA Određen pritvor vozaču iz Petrovca na Mlavi!
Foto: Printscreen Facebook

Stefanu S. (32) vozaču automobilu "Toyota Hiluks", nakon saslušanja određen je protvor zbog sumnje da je pod dejstvom narkotika izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj je poginuo njegov drug Danijel S. (21) koji je sedeo na mestu suvozača

U teškoj saobraćajnoj nesreći koja se pre nekoliko dana dogodila na mestu Zabrđe kod Petrovca na Mlavi, život je izgubio Petrovčanin Danijel S.(21) koji se nalazio na mestu suvozača u automobilu "Toyota Hiluks", kojim je upravljao Stefan S . (32) iz Stamnice, pod dejstvom opijata, utvrđeno u uzorku izvađene krvi vozača nakon nesreće.

Nakon isteka mere zadržavanja od 48 sati, Stefan S. saslušan je u Višem javnom Tužilaštvu u Požarevcu u kome je izneo svoju odbranu. Tužilaštvo je nakon toga predložilo pritvor u trajanju od 30 dana, koje je sud potvrdio,saznajemo od izvora bliskog istrazi.

Nesreća se dogodila dok se vozilo marke "Toyota Hiluks" kretalo državnim iz smera Petrovca na Mlavi prema Žabarima, kada je kako se sumnja usled neprilagođene brzine vozač izgubio kontrolu nad vozilom, i sleteo s puta a potom udario u banderu. 

Pored toga što je vozilo udarilo velikom silinom u električni stub udarilo je i u konstrukciju mosta, pa je zbog toga došlo do prevrtanja u kome je na licu mesta ostao mrtav mladić Danijel S.iz Petrovca na Mlavi. 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

Komentari (0)

Loading