OVO JE PROFESORKA IZ KRAGUJEVCA KOJA JE POGINULA NA PEŠAČKOM Deca su je obožavala, kolege u šoku!
Foto: Društvene mreže/printscreen

Profesorka srpskog jezika Vesna D. (49) OŠ "Vuk Karadžić" iz Kragujevca koja je u subotu teško povređena u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u Beogradu, preminula je juče ujutru, a njene kolege i dalje su u šoku zbog tragedije.

Bojan Konatar, direktor OŠ "Vuk Karadžić" kaže da je saznao od porodice da je nastavnica srpskog Vesna D. (48) preminula.

Kaže da je gubitak nenadoknadiv, jer je bila veliki profesionalac i pedagog.

- Veoma sam potrešen. Ceo dan je posvećen Vesni. Deca su je volela, a bila je stručna nastavnica i učesnica mnogih projekata. Vrsna pedegagoška savetnica, koja se konstantno usavršavala - kaže direktor škole.

Nastavnicu Vesnu D. je u subotu udario automobil ispred hotela u kojem je odsela jer je otišla u Beograd na poslovni seminar koji je organizovao UNICEF.

Kako smo saznali, vozač auta je kako bi izbegao sudar sa drugim automobilom, naglo skrenuo. U tim trenutku je naišla Vesna D. koju je pokosio. Od posledica teških povreda, preminula je u utorak ujutro u bolnici.

- Zahvaljući njenoj sposobnosti, kao škola smo sarađivali sa mnogim državama. Bila je vrlo sposobna žena. Veoma mi je žao - kaže Bojan Konatar.

Vesna D. kao nastavnica u OŠ "Vuk Karadžić" u Kragujevcu radi od 2002. godine. U jednom periodu je bila direktorka OŠ "Momo Stanojlović".

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

Komentari (0)

Loading