MONSTRUM IZ ZEMUNA DANAS PRED TUŽIOCEM Izudarao ženu palicom do smrti, pa otišao po hleb!
Foto: Alo.rs

Muškarac S. D. (33) iz Zemuna koji je osumnjičen da je brutalno ubio svoju suprugu (27) tako što je do smrti izudarao drvenom palicom, a zatim je vezao, biće danas saslušan u Višem javnom tužilaštvu!

Kako saznajemo, osumnjičeni bi trebalo da iznese svoju odbranu pred tužiocem.

Podsetimo, stravičan prizor zatečen je juče u ranim jutarnjim satima u ulici Živka Petrovića. S. D. je posle svađe nasrnuo na ženu i udarao je do iznemoglosti sve dok je davala znake života. Prema prvim informacijama, reč je o porodičnom nasilju koje je okončano ubistvom i hapšenjem osumnjičenog muža.

Ekipa Alo! juče je obišla kuću strave u Zemunu u kojoj se odigrao ovaj krvavi pir. Vlasnik kuće izjavio je da tokom prethodne noći i jutra nije čuo nikakvu galamu i da nikada ranije nije video da se supružnici međusobno prepiru, niti da osumnjičeni tuče svoju ženu.

- Mene je sin probudio i rekao mi da dođem jer je komšijina žena pala u nesvest. Kada smo ušli u prvu prostoriju, nikoga nije bilo. Međutim, kada sam ušao u sledeću, zatekao sam ženu na podu, na dušeku. Imala je maramu na glavi i rupu u glavi. Pozvali smo je: "Komšinice, probudite se...", ali nije reagovala. Samo sam pogledao i svima rekao da beže. Bilo je kao u horor filmu. Odmah sam pozvao Hitnu pomoć i policiju - pričao stanodavac ubijene žene i njenog supruga. 

Kako je dodao, osumnjičeni za ubistvo je sam otkrio šta se desilo. 

- Osumnjičeni je mom sinu rekao da navodno ide po hleb. Mi smo, srećom, uspeli da ga vratimo jer smo ga slagali da mu se žena probudila. Tada je došla policija i uhapsila ga. On je, kako sam čuo, priznao šta je uradio - priča Zemunac. 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading