ODMOTAVA SE KLUPKO MONSTRUOZNOG ZLOČINA U ZEMUNU Smrskao je ženi glavu, krvi je bilo svuda po kući (FOTO)
Foto: Alo.rs

Ljubomora je razlog da S. D. (33) ubije svoju suprugu Sebihanu S. (27), majku njihovo dvoje dece, složni su u oceni stanovnici u Ulici Živka Petrovića 61, gde je u nedelju nasmrt pretučena nesrećna žena.

Klupko ovog zločina počelo je da se odmotava, sudeći prema informacijama sa lica mesta, kada je S. D. pozvao svog stanodavca Adema K. i rekao da mu je žena pala i da joj treba medicinska pomoć.

Adem je na to otišao do kućerka koji je na istom placu.

– Kada sam ušao i ugledao je, odmah sam izašao napolje. Ono što sam video u tih nekoliko sekundi bilo je strašno, ne mogu sad da pričam, sve sam rekao policiji – rekao je Adem K., kog je supruga požurivala jer su imali zakazano kod lekara.

KRV PRSKALA PO KUĆI

Po izlasku iz kućerka Adem je, kako smo saznali od komšija, pozvao Hitnu pomoć. Oni su, videvši prizor i povrede na glavi žene, zatražili asistenciju policije. Sve to se dešavalo oko 23 sata.

– Mogli su samo da konstatuju smrt. Pored tih vidljivih povreda na glavi, žena je, kažu, imala povezana usta i nos kako ne bi mogla da viče dok ju je udarao – prepričavalo se juče u mahali, kako je sami nazivaju, uz isticanje da je poznata kao mirna i bezbedna.

Čuli su, kažu, da ju je ubio nekim drvetom.

– Smrskao joj je glavu. Krvi je bilo po celoj kući – prepričavalo se dalje juče u ulici u Zemunu u kojoj sve kuće imaju isti broj, a drugo slovo.

Upitani da li je tačno da je S. D. ženi stavio krpu u usta i zatim joj ih povezao kako ne bi vrištala, kažu da ne znaju, ali da jeste običaj da se nakon smrti vilica poveže.

Na pitanje da li su nešto čuli, redom su svi rekli da nisu i da su spavali.

VIKALA SAM DA JE NE BIJE

Ipak, jedna od komšinica koja je u to naišla, vidno bleda drhteći od stresa i hladnoće, ispričala je da je pre „pet-šest dana, u ovo neko doba”, misleći na pre podne, čula kako S. D. bije ženu i reagovala, pominjući im i policiju.

– Povikala sam: „Prekini da je biješ, zvaću policiju.” Ona je, nesrećnica, na to izašla i, vičući na mene, uzvratila: „Šta imaš da zoveš policiju! Ne bije on mene, to se ja sa decom igram!” Nisam odustala, rekla sam joj: „Čujem da te bije, to je nasilje u porodici, zvaću policiju!” Ona je onda počela još više da viče na mene – ispričala nam je ova žena pogleda izgubljenog u daljini, kao da se preispituje.

Prema njenim i rečima juče okupljenih komšija, S. D., za koga kažu da je iz Bujanovca, sa ženom i dvojicom sinova predškolskog uzrasta doselio se u njihovu ulicu pre manje od godinu dana, a pamte ga po tome što je vukao drva.

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading