EKIPA ALO! OBIŠLA KUĆU STRAVE U ZEMUNU Žena motkom prebijena do smrti, komšije progovorile: nigde je nije puštao samu! (FOTO/VIDEO)
Foto: Alo.rs

Kako saznajemo, zločin se odigrao u nedelju, oko 22 sata. S. D. je posle svađe nasrnuo na ženu i udarao je do iznemoglosti sve dok je davala znake života. Prema prvim informacijama, reč je o porodičnom nasilju koje je okončano ubistvom i hapšenjem osumnjičenog muža.

Ekipa Alo! juče je obišla kuću strave u Zemunu u kojoj se odigrao ovaj krvavi pir. Vlasnik kuće izjavio je da tokom prethodne noći i jutra nije čuo nikakvu galamu i da nikada ranije nije video da se supružnici međusobno prepiru, niti da osumnjičeni tuče svoju ženu.  

EKIPA ALO! OBIŠLA KUĆU STRAVE U ZEMUNU Žena motkom prebijena do smrti, komšije progovorile: nigde je nije puštao samu! (FOTO/VIDEO)

Foto: Alo!

 

 

- Mene je sin probudio i rekao mi da dođem jer je komšijina žena pala u nesvest. Kada smo ušli u prvu prostoriju, nikoga nije bilo. Međutim, u drugoj sobi sam zatekao ženu na podu. Imala je povez preko usta i rupu u glavi. Pozvao sam je: „Komšinice, probudite se...“, ali ona nije reagovala. Tada sam svima rekao da beže napolje. Bilo je kao u horor filmu... Odmah potom sam pozvao Hitnu pomoć i policiju - ispričao je stanodavac, i dodao da je osumnjičeni za ubistvo sam otkrio šta je uradio.  

- Mom sinu je rekao da ide po hleb. Pokušao je da pobegne, ali smo mi, srećom, uspeli da ga vratimo tako što smo ga slagali da mu se žena probudila. Kada je ušao u kuću da se uveri, stigla je policija i uhapsila ga. Čuo sam da je on policajcima priznao šta je uradio - priča ovaj Zemunac i navodi da je osumnjičeni sa ubijenom ženom imao dva sina blizanca, predškolskog uzrasta.

- Porodica se doselila iz Bujanovca. Kod mene su stanovali oko godinu dana. Decu je posle uviđaja preuzeo Centar za socijalni rad. Oni su svuda išli zajedno, decu nisu puštali samu, dok je ubijena žena nosila feredžu. Čuli smo da joj je glava bila smrskana i da su joj ruke i noge bile vezane, jezivo... Krvi je bilo na sve strane - navodi naš sagovornik.

Komšinica dodaje da je porodica bila u teškoj finansijskoj situaciji.

- Da nam je rekla da joj treba bilo kakva pomoć, svi bismo joj pomogli. Bila je jedina žena u naselju koja nosi feredžu i bilo je očigledno da je muž jako ljubomoran. Pre svega 15 dana je počela da radi u fabrici satova. Međutim, prestala je da ide na posao jer je on bio ljubomoran - otkriva žena koja je poznavala žrtvu.

Nije smela sama da izlazi iz kuće

Komšije sumnjaju da je uzrok ubistva ljubomora jer osumnjičeni S. D. svoju ženu nigde nije puštao samu.

EKIPA ALO! OBIŠLA KUĆU STRAVE U ZEMUNU Žena motkom prebijena do smrti, komšije progovorile: nigde je nije puštao samu! (FOTO/VIDEO)

Foto: Alo.rs

 

 

- Žena se nikada nije žalila, ali nije ni mogla jer joj on nije dozvoljavao da izlazi iz kuće. On bi na ulici stajao sa muškarcima, dok je ona izlazila isključivo s njim i decom kada su povremeno negde išli. Žena je celo leto nosila tamne naočare kojima je prikrivala masnice od muževljevih batina. Na poslu je nosila maramu da je neko ne bi video, jer muž nije dao. Eto, radila je svega 15 dana i to joj je došlo glave - kaže komšija Stanoje Mirković.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading