NEZAPAMĆEN ZLOČIN U VETERNIKU Izrešetali vođu navijača Crvene zvezde, pa njegovom ocu izjavili saučešće!
Foto: Facebook

Nekoliko napadača pucalo je iz pištolja u Roganovića, koji je kobne noći prevezen u Klinički centar Vojvodine, gde je sutradan preminuo. Kako su mediji tada pisali, jedan hitac pogodio je i u prozor susedne kuće. Tom prilikom povređena je M. P. (23). Metak je, kako je utvrđeno, pogodio čašu koju je držala u ruci. Ona je potom pukla i posekla joj ruku.   

Mediji su tokom istrage pisali da je Roganović zasigurno poznavao žrve, što se na kraju i ispostavilo. Zbog zločina su uhapšeni Milovoje Vučković i Jovan Perišić iz Novog Sada - drugovi žrtve.

Foto: Facebook

 

Dve godine kasnije, 6. juna 2017, Vučković je, kao prvooptuženi, osuđen na 15 godina zatvora. Perišiću se sudilo u odsustvu jer je posle zločina pobegao. On je najpre dobio dve godine robije zbog nošenja oružja i 12 godina i šest meseci za pokušaj ubistva. Kasnije mu je kazna preinačena na ukupno 14 godina zatvora.   

SUTRA SASLUŠANJE U TUŽILAŠTVU Ubio Aleksandra pa se posle sedam meseci skrivanja sam predao!

Sud je utvrdio da je Perišić ispalio hitac u Roganovića i promašio, a da mu je potom Vučković prišao i pogodio ga u glavu.  

Foto: Facebook

 

Radovan Roganović, otac ubijenog, rekao je posle zločina za medije da su njegovog sina „ubile kukavice”.  

- S Aleksandrom su ubili i sve nas. A što je još gore, Jovan Perišić, kukavica koja je još u bekstvu, istog dana došao je u moju kuću zajedno s ocem kako bi nam izjavili saučešće – rekao je Radovan Roganović .  

On je dodao da se Perišić više družio s njegovim sinom od Vučkovića.  

- Ne znam zašto je moj sin ubijen. Navodno su se posvađali zbog nekog sitnog duga – rekao je tada otac žrtve.  

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

Komentari (0)

Loading