PREOKRET U ISTRAZI! Tragovi opekotina na trudnici suprotni iskazu?
Alo!/M. Š.

- U tom pismo se, navodno, krije i razlog ovako jezivog čina - kaže izvor.

Rođaka nesrećne trudnice je ranije ispričala da oni sumnjaju da je žena digla ruku na sebe zbog teškog života koji je imala u braku.

Ostavila ga, pa se vratila

- Ona je ranije živela u drugom mestu u Srbiji. Napustila je tog prvog muža jer nije više mogla da izdrži torturu i ovde se preudala. Jednom je ostavljala drugog muža, ali mu se vratila. On je inače alkoholičar, a koliko znamo, prva supruga ga je napustila zbog maltretiranja - ispričala je rođaka.

Kako se nezvanično saznaje, i pored teškog života, trudnica nijednog trenutka istražiteljima nije dala informacije koje bi ukazale na nasilje u porodici.

- Policajcima nije dala nijednu informaciju koja bi ukazala na nasilje u porodici ili loše postupanje članova domaćinstva prema njoj, negirala je svaki pomen maltretiranja - kaže izvor lista iz istrage.

Iz čačanskog tužilaštva kažu da njen sadašnji nevenčani suprug, meštanin sela kod Čačka, koji je duplo stariji od nje, ranije nije bio prijavljivan za nasilje u porodici.

U ovom jezivom slučaju postoji još niz nejasnoća, a jedna od njih je i na koji način se trudnica, koja je u devetom mesecu, opekla po telu. Navodno, istraga je pokazala da se ona nije polila benzinom i zapalila, kako se u prvi mah mislilo.

- Definitivno, trudnica se nije polila benzinom, jer da jeste, opekotine bi sasvim drugačije izgledale. Pritom, na licu mesta nije bilo tragova ni mirisa benzina. Međutim, ona je u iskazu tvrdila da se polila benzinom i zapalila - kaže izvor lista iz istrage.

Prazan lonac na šporetu

On dodaje da je policija u kući zatekla veliki, prazan lonac na šporetu "smederevcu" i pretpostavljaju da se u njemu nalazila vrela tečnost.

- Istrazi je čudan i način na koji se ona opekla, jer je najveći obim opekotina uočen na donjem delu tela, stopalima i potkolenicama, a po butinama i stomaku ih ima sporadično - dodaje izvor.

Prema njegovim rečima, istraga o nezapamćenom pokušaju samoubistva se nastavlja.

U stabilnom stanju

Trudnica se nalazi u Klinici za ginekologiju i akušerstvo Univerzitetskog kliničkog centra Kragujevac, a kako kaže prof. dr Aleksandra Dimitrijević, direktorka te klinike, njeno zdravstveno stanje je stabilno. Takođe, i beba je stabilno, a za prevremenim porođajem, kako kaže, za sada nema potrebe. Kako smo ranije pisali, trudnica ima opekotine na 12 odsto površine tela, a s njom je razgovarao i psihijatar.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading