IVANA JE MAJKA TROJE DECE Najnoviji detalji samospaljivanja trudnice, u prethodnom braku trpela nasilje
Foto: Shutterstock

Prema našim saznanjima, nesrećna žena, inače majka troje dece, polila se benzinom u čačanskom selu Bresnica u dvorištu kuće u kojoj živi u vanbračnoj zajednici sa starijim muškarcem, i potom se zapalila.

Odmah je pozvana Hitna pomoć, koja je povređenu trudnicu prevezla u čačansku bolnicu. Ono što je, prema nezvaničnim saznanjima, čudno je to što je poziv Hitnoj pomoći upućen sa navodnim razlogom da je Ivana dobila porođajne bolove, pritom ne pominjući da je pokušala samoubistvo samospaljivanjem. Tek kada su lekari došli na teren, videli su opekotine po telu žene, i hitno su je prevezli u Urgentni centar.

Saobraćajna nesreća u Nišu - Alo.rs

- U Službu urgentne medicine primljena je trudnica 91.-vo godište u devetom mesecu trudnoće koja je u utorak ujutru pokušala samoubistvo samospaljivanjem. Sa opekotinama stomaka, ruku i nogu najpre je smeštena u jedinicu intenzivnog lečenja, a zatim je nakon opservacije upućena u Klinički centar Kragujevac na dalje lečenje – kazala je Jelena Knežević, portparol čačanske bolnice.

Procena je da je zahvaćenost tela opekotinama otprilike 12 odsto od ukupne površine. Biće pod nadzorom plastičnog hirurga.

Grom zapalio krov, jedanaet vatrogasaca se borilo sa vatrom! - Alo.rs

Sve do prijema u Klinički centar, kako saznajemo, trudnica je bila stabilno i van životne opasnosti.

Šta je nateralo nesrećnu ženu da se polije benzinom i da reši da tako okonča život još nije poznato. Ivanini poznavaoci pričaju da je ona rodom iz kragujevačkog sela Cvetke, da ima troje dece iz prvog braka i da je bila udata u Vrnjačkoj Banji. Zbog čestog maltretiranja i nasilja, Ivana se vratila u rodno mesto, odakle je ubrzo otišla u Bresnicu, da živi sa muškarcem koji je stariji od nje tridesetak godina, i koji, takođe, iza sebe ima brak i dvoje dece iz te zajednice.

- To je čovek koji ima problem sa alkoholom. Ne zna niko zašto je ona otišla kod njega da živi. Čuli smo i da je nedavno bila pobegla u Ivanjicu kod trećeg muškarca, ali da se ubrzo vratila u Bresnicu. Sve nas je ova vest potresla, posebno zbog toga što ona uskoro treba da se porodi – rekli su nam Bresničani.

Pratite nas i na Telegramu!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading