ISPOVEST TAOCA IZ AUTO-SERVISA NA KARABURMI Držao mi je nož pod grlom i govorio ako ja odem ti ćeš sa mnom
Foto: Enis Sadiku

Posle višesatnih pregovora, otmičar se predao.

- Taj mladić je oko godinu dana dolazio kod mene u radnju. Do sada nije bilo nikakvih problema, a juče je došao pijan, mešao je piće sa bensedinima. Odjednom je uzeo kuhinjski nož iz majstorske radionice i prislonio sebi na grudi govoreći: „ Zovi policiju, hoću da se ubijem, ne mogu više ovako!“. Skočio sam i molio ga da ne pravi gluposti, ali mi je on tada stavio nož pod grlo, govoreći: „ Zovi policiju! Ako idem ja i ti ćeš sa mnom!“ - kaže Trifunović i dodaje da mu je rekao da ga neće prijaviti policiji ako spusti nož.

- Pretio je samoubistvom čak i po dolasku policije. Mislim da je želeo da ga neko drugi ubije i da je zbog toga insistirao da slučaj prijavim policiji - prepričava Trifunović.

ISPOVEST TAOCA IZ AUTO-SERVISA NA KARABURMI Držao mi je nož pod grlom i govorio ako ja odem ti ćeš sa mnom

Tragovi noža na vrati, Foto: Enis Sadiku

 

Podsetimo, prava drama odigrala se juče u Ulici vojvode Micka Krstića na Karaburmi kada je S. J. ušao u automehaničarsku radnju i uzeo vlasnika za taoca.

Incident se dogodio oko 16 sati, a policija je oko tri sata pregovarala s otmičarom.

Na teren su odmah izašli Hitna pomoć i specijalni tim koji pregovara sa napadačem.

- Čuli smo da je čovek ceo dan sedeo tu i pio. Najpre je hteo da se ubode u stomak, ali je vlasnik auto-servisa skočio da ga odgovori. Međutim, mušterija se iznervirala i stavila vlasniku nož pod vrat. Na kraju je čak tražio da mu dovedu i ženu. Taj zahtev mu je uslišen, ali se ništa nije promenilo. Na kraju je tražio da mu policija da vodu i ubrzopsole toga se predao - ispričao je komšija Trifunovića.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading