RAT SE NASTAVLJA Škaljaraci spremaju ubistvo Zvicerove žene?!
Foto: Alo.rs

Nakon ubistva vođe „škaljaraca“ Jovana Vukotića, 8. septembra u Istanbulu, policija je došla do informacije da članovi njegovog klana pripremaju osvetu. Prema informacijama bezbednosnih službi, sumnja se da saradnici pokojnog Vukotića planiraju napad na Tamaru Zvicer, suprugu vođe „kavčana“ Radoja Zvicera!

Izvor našeg lista navodi da svetske službe ne isključuju tu mogućnost, naročito zbog toga što je prvoj dami kavačkog klana odmah nakon Vukotićeve smrti dodeljeno obezbeđenje.

RAT SE NASTAVLJA Škaljaraci spremaju ubistvo Zvicerove žene?!

Foto: Alo.rs

 

- Kada su turski mediji izvestili da je šef „škaljaraca“ ubijen, Zvicerova supruga je na društvenim mrežama objavila video-snimak iz provoda. Na tom video-zapisu jasno se vidi kako uz vatromet i pesmu „Sude mi“ - slavi. Mnogi su taj postupak protumačili kao ruganje Vukotićevoj smrti. Takođe, ona je objavila i fotografiju „kavčanina“ Vladimira Roganovića, koji je 2018. ubijen u Beču u ratu dva klana. Neki njeni pratioci, ali zasigurno i „škaljarci, iz tog gesta izvukli su poruku: „Sve se vraća, sve se plaća“. Objave su ubrzo obrisane, a njoj je dodeljeno obezbeđenje, koje nikad ranije nije imala - navodi naš izvor.

Fingirala prodaju stana drugarici

Prema pisanju crnogorskih medija, Tamara Zvicer se juna ove godine i u Podgorici našla pod finansijskom istragom.

- Tada je, po nalogu suda, Tamari blokirana isplata jer je htela fiktivno da prevede stan na drugaricu Emu Petrović, odnosno da prikaže kao da joj ga je prodala. Sumnjalo se da je tako htela da izbegne oduzimanje imovine ukoliko dođe do finansijske istrage. Zbog svega toga sumnja se da ona zna mnogo više o suprugovim poslovima nego što se čini - rekao je izvor.

Kako dodaje, sumnja se da „škaljarci“ koji su preživeli dugogodišnji rat planiraju da Tamaru iskoriste kao mamac za pecanje njenog supruga.

- Budući da znaju ko stoji iza likvidacije Vukotića, „škaljarci“ žele osvetu po svaku cenu. O Zviceru se godinama ništa ne zna, pa se ne isključuje mogućnost da žele da ga izvuku iz senke tako što će krenuti na njegovu suprugu. Tamari je to, očigledno, kristalno jasno, pa je zbog toga i zatražila obezbeđenje - podvlači naš sagovornik.

RAT SE NASTAVLJA Škaljaraci spremaju ubistvo Zvicerove žene?!

Foto: Alo.rs

 

Inače, Tamara Zvicer više puta je dovođena u vezu sa krivičnim delima. Ona je u maju 2020. spasla život svom mužu u Kijevu, kada je pucala u četvoricu „škaljaraca“ koji su pokušali atentat na Zvicera. Takođe, protiv nje je bila pokrenuta i finansijska istraga zbog sumnje da je prala novac koji su „kavčani“ stekli krivičnim delima. Prema najnovijim podacima, ona je preko restorana u Poltavi od 2018. krvave pare ubacivala u legalne tokove. Na meti poreske bili su i u Slovačkoj, gde je, sumnja se, Zvicer otvorio tri firme za trgovinu na veliko i malo i knjigovodstvene usluge. U tim kompanijama je, navodno, zaposlio brata, snaju i tasta.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading