KAKO JE OPERISALA GRUPA LOPOVA IZ SMEDEREVA Mladić krao automobile i vozio ih dok mu ne nestane gorivo!
Printscreen

Mladić M.M. (18) i još trojica maloletnika iz Smedereva uhapšeni su zbog sumnje da su ukrali više vozila. Kako se navodi, M. M. bi ukradene automobile vozio dok ne nestane gorivo, a zatim bi ih ostavljao!  

M.M. se, kako je saopšteno, sumnjiči da je od februara ove godine do hapšenja, zajedno sa još trojicom maloletnika, na području grada ukrao i neovlašćeno koristio osam automobila, uglavnom „folksvagena" i „pežoa".

- Neka od dela osumnjičeni M.M. izvršio je kao maloletnik, a neka otkako je u julu ove godine postao punoletan. Istraga je pokazala da je on za mesec dana ukrao čak četiri vozila - priča izvor za medije i dodaje da su protiv njega podnete prijave i Višem i Osnovnom javnom tužilaštvu u Smederevu.

Sumnja se da je mladić ulazio u parkirana otključana vozila sa ključem u bravi. On je automobile vozio sve dok mu ne nestane benzina, a onda bi ih ostavljao. Srećom, sva vozila su nađena i vraćena vlasnicima.

Kako navode mediji, mladiću M.M., je određen pritvor kako ne bi uticao na svedoke.

- Kako je samo u prvom mesecu svog punoletstva ukrao čak četiri vozila, on se pred zamenikom osnovnog javnog tužioca izjašnjavao tim delima. Dve krađe je priznao, a dve nije. Međutim, istražitelji sumnjaju da je broj ukradenih vozila veći, jer je prethodnih meseci u Smedrevu primećen nestanak brojnih automobila koji su kasnije pronalaženi ostavljeni pored puta jer su ostali bez goriva - ispričao je izvor za beogradske medije.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading