SRPSKI GLUMAC NEMA MILOSTI ZA SILOVATELJE Oglasio se Milan Vasić nekadašnji prijatelj kaskadera (VIDEO)
Foto: Alo.rs

M.Đ. (1954) uhapšen je zbog sumnje da je, od 2010. do 2021. godine, izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad polaznicama njegove škole jahanja.

SRPSKI GLUMAC NEMA MILOSTI ZA SILOVATELJE Oglasio se Milan Vasić nekadašnji prijatelj kaskadera (VIDEO)

Foto: Printscreen/instagram

 

 

Glumac Milan Vasić bio je blizak prijatelj sa M.Đ.

- Moj deda je imao konje i jahao sam kao mali dečak, ali to se ne računa. Kako i kada sam se istinski zaljubio u te životinje? Kad sam stigao u Melence na snimanje mog prvog filma "Konji vrani", trebalo je da se upoznam sa celom ekipom jer nikog nisam znao. Ali umesto da odem u prostoriju sa glumcima, ja sam potražio konje. Zakucao sam na jedna vrata, ušao, i čovek i žena su mi rekli: "Milane, pogrešio si, glumci su u drugoj sobi, prave žurku". Pitao sam ih mogu li da ostanem kod njih i od tada je krenulo moje intenzivno druženje sa njima - rekao je Vasić jednom prilikom za medije.

Vasić je sad prokomentarisao hapšenje M.Đ, kog je glumac u javnosti predstavljao kao prijatelja, dok je osumnjičeni njega na društvenim mrežama nazivao sestrićem.

- On nije moja porodica, moj ujak je na Kosovu. Slika je iz kluba, svi glumci jašu tamo. Ne bih da komentarišem to. Ako je istina, neka ga obese. Ne znam ništa o tome da sad pričam - kazao je za medije Milan Vasić.

M.Đ. je, kako se sumnja, u decembru 2010. godine obljubio devojku koja je u to vreme bila maloletna, a osam godina kasnije pokušao da siluje još jednu maloletnicu. M. Đ. se tereti i da je, od 2013. do 2021. godine, pet polaznica škole jahanja, od kojih su dve u to vreme bile deca, a jedna maloletna, neprimereno dodirivao po intimnim delovima tela.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati i on će, uz krivičnu prijavu, biti priveden Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading