PORODICA KASKADERA IZ PAKLA U ŠOKU Njegov brat poručuje samo jedno!
Foto: Printscreen/instagram

Porodica uhapšenog kaskadera i učitelja jahanja Miloša Đukića (68), koji se tereti za seksualno zlostavljanje više devojaka, od kojih su neke bila maloletne, nisu želeli da pričaju za medije. 

- Molimo vas da izađete iz dvorišta, zaista nećemo ništa da komentarišemo. Molimo vas za razumevanje - rekao je brat za medije.

Kako navode komšije, trener nije živeo sa porodicom.

- Godinama ga nismo viđali, nismo ni znali šta se događalo. Skoro 20 godina ne živi ovde - rekle su komšije, a neki dodaju da je bio prek čovek.

Podsetimo, policija je uhapsila Miloša Đukića (68), odgovorno lice jednog konjičkog kluba u Barajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je, od 2010. do 2021. godine, izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad polaznicama njegove škole jahanja.

On je, kako se sumnja, u decembru 2010. godine, obljubio devojku koja je u to vreme bila maloletna, a osam godina kasnije pokušao da siluje još jednu maloletnicu.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
neko

13.09.2022 14:25

Lazu da ga godinama nisu videli. Na svakom rodjendan i slavi je dolazio u kucu svog šuraka i sina. Skoro je operisao stomacnu aortu i porodica ga je gledala posle operacije. Sin snaja cerka i žena. a Ta porodica je sklona lažima i prevarama