GLUMICA MILENA RADULOVIĆ PODRŽALA ŽRTVE KASKADERA Laku noć još jednom zlikovcu!
Alo

Poznata glumica Milena Radulović koja je optužila poznatog vlasnika dramskog studija Miroslava Miku Aleksića za silovanje, pružila je javnu podršku žrtvama koje su prijavile kaskadera i učitelja jahanja Miloša Đukića!

Ona se na svom Instagram storiju obratila žrtvama i poručila sledeće:

GLUMICA MILENA RADULOVIĆ PODRŽALA ŽRTVE KASKADERA Laku noć još jednom zlikovcu!

Foto: Printscreen/instagram

 

- Otkud sad "toliko toga"?- samo se više ne ćuti. I neće se ćutati. Ima ko da čuje. Vremena se menjaju - napisala je Radulovićeva i obratila se žrtvi Katarini Šolaji:

- Dobro jutro Šolaja Katarina, laku noć još jednom zlikovcu - navodi Milena.

Podsetimo, MUP je uhapsio M. Đ. (68), odgovorno lice jednog konjičkog kluba u Barajevu, zbog postojanja osnova sumnje da je, od 2010. do 2021. godine, izvršio krivična dela silovanje, silovanje u pokušaju i pet krivičnih dela nedozvoljene polne radnje nad polaznicama njegove škole jahanja.

On je, kako se sumnja, u decembru 2010. godine, obljubio devojku koja je u to vreme bila maloletna, a osam godina kasnije pokušao da siluje još jednu maloletnicu.

M. Đ. se tereti i da je, od 2013. do 2021. godine, pet polaznica škole jahanja, od kojih su dve u to vreme bile deca, a jedna maloletna, neprimereno dodirivao po intimnim delovima tela.

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading