OVO JE UHAPŠENI KASKADER! Poznati učitelj jahanja osumnjičen za obljubu 10 učenica, među njima i maloletnice!
Alo!/ Nenad Vujanović

M. Đ., vlasnik konjičkog kluba u Lipovačkoj šumi koji je uhapšen nakon što ga je deset devojaka, među kojima su maloletnice, prijavilo za silovanje, pokušaj silovanja i obljubu, godinama unazad je predstavljan kao uspešni kasakader.

On je osumnjičen da je u dužem vremenskom periodu silovao i obljubio najmanje 10 devojaka među kojima ima i maloletnih. Neki slučajevi su čak i zastereli.

- Privedeni je koristio poverenje roditelja koji su mu dovodili decu i ostavljali na časovima jahanja. Kada su roditelji čuli kako ih je seksualno zlostavljao odlučili su da ga prijave policiji i tužilaštvu u koje imaju povrenje - kaže sagovornik blizak istrazi za beogradske medije.

U medijima je predstavljan kao legenda jugoslovenskog filma kada je reč o kaskaderstvu.

"Krajem devedesetih godina prošlog veka, doneo je odluku da otvori svoj konjički klub u Lipovačkoj šumi, i to iz nekoliko razloga ‒ da kao trener poduči zaljubljenike u konje i jahanje, naročito one najmlađe, da razvije ljudsku svest o životu u skladu sa prirodom, i da okuplja filmske radnike u druženju i kreiranju novih projekata za film i televiziju. Konji iz njegovog kluba imali su značajne uloge u raznim žanrovima", pisali su mediji o njemu.

Takođe je navedeno i da je jedva preživeo teške povrede zadobijene u jednoj stranoj filmskoj produkciji u automobilu.

Krivičnom prijavom na teret mu se stavljaju silovanja, pokušaji silovanja i nedozvoljene polne radnje, pisu mediji.

Komentari (0)

Loading