DOKLE VIŠE? Još jedna devojčica silovana na Kosovu i Metohiji!
Foto: Shutterstock

Šta se dešava? Na Kosovu i Metohiji policiji u opštini Istok prijavljen je još jedan slučaj silovanja maloletnog deteta koje je izvršio punoletni muškarac!

Kako je saopšteno, slučaj se dogodio 9. avgusta, ali je žrtva slučaj prijavila policiji tek juče. Službenici su nakon prijave slučaja uhapsili osumnjičenog, kojem je po nalogu tužioca određen pritvor.

- Žrtva nije prijavila slučaj odmah zbog straha. Istražitelji se bave slučajem i osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati - rekao je portparol policije Fadilj Gaši.

Podsetimo, pre samo desetak dana prijavljen je slučaj silovanja devojčice (11) u Prištini, koje je izvršilo više starijih mladića i muškaraca.  Taj slučaj je doveo da talasa protesta u južnoj srpskoj pokrajini.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Ja

12.09.2022 12:47

DOKLE VIŠE? Još jedna devojčica silovana na Kosovu i Metohiji! Velikog zla tamo ima rade sta god zele niko to zlo ne spreci to treba neko da uradi pretersli su u svemu to je veliki zlocin sto silom narodu cine ja bi ih obesila to i zasluzuju to rade godinama i to zlo niko ne spreci treba da reaguju iz UN to je godinama sto maloletnice decu siluju dokle ce taj svet samo gledati to se treba spreciti !!!!

Ja

12.09.2022 12:53

Žrtva nije prijavila slučaj odmah zbog straha. Istražitelji se bave slučajem i osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati - rekao je portparol policije Fadilj Gaši. Dokle ce taj strah deci od zla i svakog zlocina sto svi znaju ali samo znaju da gledaju to zlo se treba spreciti dosta je bilo i svet trebaju da reaguju velike se zlocine od svakoga zla narodu cini na kosovu mnogo zla ima !!!