NAPADAČ NA TRUDNICU SASLUŠAN Tužilaštvo u Mladenovcu donelo ovakvu odluku
Foto: Shutterstock

Novovarošaninu A. G. (32) određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je brutalno pretukao trudnicu M. M. (25) i njenu majku LJ. M. (58) u čijoj kući je stanovao u naselju u okolini Beograda.

- Osumnjičeni A. G. je, navodno, upao u kuću porodice kod koje je stanovao i nasrnuo na devojku M. M. i njenu majku. Povod je bio to što su ga one zamolile da napusti njihovu kuću u kojoj je živeo u poslednje vreme. Tokom svađe, A. G. je dograbio drvenu palicu i besomučno udarao devojku u devetom mesecu trudnoće, kao i njenu mamu.

Posle nasilja, Novovarošanin, koji radi kao moler na teritoriji glavnog grada, je pobegao, a kada su lekari i policajci stigli konstatovano je da su devojci slomljeni šaka i lobanja, a majci lobanja. Nasilnik je uhapšen tri dana kasnije na teritoriji Ripnja.

- On je saslušan pred Osnovnim tužilaštvom u Mladenovcu i određen mu je pritvor do 30 dana - rekao je izvor iz istrage.

Devojka se porodila, beba dobro

Sa devojkom još uvek nije obavljen razgovor, pošto se ona posle napada porodila.

- Povređena devojka je u bolnici, a beba koja je rođena posle napada je dobro. Majka je objasnila da je A. G. došao u njihov kraj kao moler, te da ih je molio da ostane da živi tu jer nema gde, pa su ga onda one primile u kuću - dodao je sagovornik.

 

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading