NOVI DETALJI LIKVIDACIJE VOĐE "ŠKALJARACA" U TURSKOJ Evo kako je ubijen Jovica Vukotić
Foto: Alo.rs

Devojka je navodno Vukotićeva nevenčana supruga. Prema ranijim informacijama, ona je sprečila jedan pokušaj likvidacije Vukotića.

Vođu škaljaraca su pokušali da otruju cijanidom dok je bio u pritvoru u Beogradu, ali je namera propla jer je M. M. posumnjala kada su navodni policajci zaustavili taksi u kom je bila i tražili da pretresu njene stvari, tačnije da u hranu koju je nosila mužu ubace otrov.

NOVI DETALJI LIKVIDACIJE VOĐE

Foto: Alo.rs

 

Ona je bila na putu ka restoranu da bi uzela ranije poručen ručak i odnela ga u pritvor jer se Vukotić plašio da ga „kavčani“ ne otruju i nije želio da jede hranu koja se sprema u zatvoru.

Predstavljajući se kao policajci, presreli su M. M., ali ona u tom trenutku kod sebe nije imala hranu, već garderobu. Zatražili su da provere šta se nalazi u paketu namenjenom Vukotiću, ali je njoj to bilo sumnjivo, odmah je prijavila nadležnima i usledilo je hapšenje.

Osim lažnih policijskih prsluka s oznakama Uprave kriminalističke policije, kačketa i policijske značke, koja je ukradena još 2006, kod njih je nađeno i oružje. U gepeku automobila u kom su uhapšeni nađen je slanik u kome se nalazio cijanid.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading