TRAGEDIJA Prijatelj Darka Lazića poginuo na gliseru!
Foto: Instagram/printscreen

Tragedija kakva se ne pamti! Ivan Jevtić (38) i njegova devojka Marta A. (37) su poginuli, dok je troje njihovih prijatelja povređeno kada su gliserom udarili u usidrenu baržu nasred Dunava! Do tragedije je došlo jer navodno nisu imali osvetljenje na gliseru, a zbog mraka nisu opazili baržu!

Kako saznajemo, nesreća se dogodila u sredu, oko 22 sata, na Dunavu kod Grocke, nedaleko od Gročanske ade. Gliser na kojem se nalazilo pet ljudi u kasnim večernjim satima se vraćao ka gradu. Nesreća se dogodila na svega 300 metara od mesta gde su želeli da se iskrcaju.

TRAGEDIJA Prijatelj Darka Lazića poginuo na gliseru!

Foto: Instagram/printscreen

 

- Na Dunavu su bile dve barže u tom trenutku! Jedna se kretala, a druga je bila usidrena. Ivan Jevtić, njegova devojka i prijatelji ceo dan su proveli na reci, a zatim su u kasnim večernjim satima krenuli ka obali. Sumnja se da nisu imali osvetljenje, a da nisu opazili objekat ispred sebe. Svom silinim zakucali su se u usidrenu baržu - navodi izvor blizak istrazi i dodaje da su Ivan Jevtić i njegova devojka Marta poginuli na licu mesta.

TRAGEDIJA Prijatelj Darka Lazića poginuo na gliseru!

Foto: Instagram/printscreen

 

Darko Lazić u suzama: Duša me boli, brate moj

Poginuli Ivan Jevtić družio se sa poznatim pevačem Darkom Lazićem, a najbolji prijatelj mu je bio fudbaler Vladimir Volkov. Pevač se od Ivana oprostio na svom Instagramu, tako što je postavio crno-belu fotografiju uz potresne reči.

„Duša me boli, počivaj u miru brate moj!“, navodi pevač na fotografiji.

Lazić je za medije ispričao da su ga zvali Zuza i da je najbolji „lik“ kojeg je upoznao.

- On je najbolji prijatelj Volkova, ne znam kako će on reagovati na ovu katastrofu - kazao je Lazić za medije.

 

- Povređeni su Nataša R., Milica B. i Nemanja G. Ivan Jevtić je iz mesta Pudarci, a iza sebe je ostavio dvoje dece iz prvog braka. Razveo se od supruge, a zatim je započeo vezu sa Martom. Živeo je sa svojom decom i majkom i bio je cenjeni auto-prevoznik. Ivanova porodica je već preživela tragediju. Njegov otac je poginuo pre 15 godina, prevrnuo se traktorom ispred njihove kuće na njegove oči. Neki komšija je sekao drva i balvan je ispao na put. Traktorom su naleteli na balvan i prevrnuli se. U traktoru je bio i Ivan - tvrdi naš sagovornik.

TRAGEDIJA Prijatelj Darka Lazića poginuo na gliseru!

Foto: Instagram/printscreen

 

Kako saznajemo, Nataša R., Milica B. i Nemanja G. su sa lakšim povredama sanitetom prebačeni na VMA, a za sada nije poznato koje su povrede zadobili. Njima je bilo teško pružiti pomoć, jer su lekari po mraku policijskim čamcem prevezeni do njih.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading