NASTAVAK SUĐENJA BELIVUKOJ EKIPI: Vlasnik "kuće smrti" priznaje krivicu?
Foto: Alo.rs

Pripremno ročište Veljku Belivuku i ostalim članovima ekipe, koji se terete za brojna krivična dela, među kojima su i brutalne likvidacije, nastavlja se danas pred Specijalnim sudom u Beogradu!

Pored optuženih u sudnici će se ponovo naći i svedoci saradnici Bojan Hrvatin, Nikola Spasojević i Srđan Lalić koji su sklopili sporazum sa Tužilaštvom u zamenu za manju kaznu!

Takođe, zgrada Specijalnog suda će ponovo biti pod teškim merama bezbednosti, a očekuje se da će se danas u sudnici govoiti i o proširenoj optužnici za dva ubistva. Belivukova ekipa se tereti za ukupno sedam brutalnih ubistava.

NASTAVAK SUĐENJA BELIVUKOJ EKIPI: Vlasnik

Kuća u Ritopeku foto: MUP

 

Pripemno ročište zakazano je za 9.30 sati.

Prema rečima izvora, postoji mogućnost da bi danas Vlade Draganić, vlasnik kuće smrti u Ritopeku mogao da prizna krivicu i otkrije nove detalje u zamenu za blažu kaznu!

Podsetimo, posle hapšenja ove ekipe pored Belivuka i Miljkovića optužnica tereti i Srđana Lalića, Miloša Budimira, Marka Budimira, Nebojšu Jankovića, Vlada Draganića, Bojana Hrvatina, Dejana Tešića, Nikolu Spasojevića, Nemanju Đurića, Nemanju Lakičevića, Marka Andrića, Vlade Georgieva, Aleksandra Vučeljića, Milovana Tadića, Filipa Ivanovskog, Željka Kodžića, Slađanu Sekulić, Borisa Karapandžića, Nikolu Stefanovića, Vladimira Greka, Aleksandra Šćepanovića, Aleksu Šejica, Mijata Simeunovića, Miloša Lukića Selaka, Aleksu Dunjića, Vojislava Đordevića, Aleksu Stošića, Vladimira Dimitrijevića.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading