OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD PANČEVA: Mladog saksofonistu smrskao točak prikolice!
Facebook

Tragedija! Adrian R. (23) iz Banatskog Novog Sela kod Pančeva poginuo je na licu mesta, kada se prevrnuo njegov traktor s prikolicom dok se vraćao sa njive! Adrian je sin jedinac i u selu je bio poznat kao saksofonista u lokalnom orkestru! 

Kako saznajemo, tragedija se dogodila juče oko 14 sati, kada se nesrećni mladić vraćao sa njive. Prema rečima meštana, nesreća se dogodila na čuvenoj uzbrdici u njivama kod Banatskog Novog Sela, gde su česte tragedije. 

OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD PANČEVA: Mladog saksofonistu smrskao točak prikolice!

Adrian R. foto: Facebook

 

- Adrian je vozio traktor sa ogromnom kamionskom prikolicom! Bio je u njivi gde je vršio suncokret! Krenuo je kući, a zatim je došao do kobnog brega, gde su ljudi već ginuli ili se povređivali. Na bregu se prikolica zanela i došlo je do prevrtanja traktora. Od siline udarca cela kabina je bila razvaljena, a meštani pričaju da ga je zapravo dokrajčio točak od prikolice koja se zanela pravo na njega. Smrt je bila trenutna - navodi jedan od meštana Banatskog Novog Sela i dodaje da su svi u šoku, jer je reč o dobrom i mladom dečku: 

OVO JE MLADIĆ KOJI JE POGINUO KOD PANČEVA: Mladog saksofonistu smrskao točak prikolice!

Facebook

Adrian R. foto: Facebook

Ukleto mesto 

Prema rečima meštana, nesreća je bila toliko ozbiljna da su delovi traktora vađeni iz njive bagerom. 

- Na tom mestu je poginulo sigurno dvoje troje ljudi, a povredilo se na desetine. To je ta neka najviša tačka u okolini usred njiva, pa su česte tragedije - kaže izvor Alo! 

- Ovo je velika tragedija za sve nas! Bio je mlad, dobar i vredan! Njegova porodica je zavijena u crno, jer je bio sin jedinac! Šta će njegovi roditelji sada to sam Bog zna! Završio je mašinsku školu u Pančevu i muzičku školu! Svirao je saksofon i bio je odličan u tome! Bio je član lokalnog orkestra koji je svirao takvu vrstu muzike. Iz dobre je i domaćinske porodice. Njegov otac je radio pri crkvi i išao je zajedno sa popom na vršenje službi! Adrian iako je imao svega 23 godine bio je ozbiljan poljoprivrednik i veoma uspešan. Njegova porodica je prava religiozna i vredna porodica. Prodavali su sir, mleko… Adrian se bavio i stočarstvom i poljoprivredom!- kaže naš sagovornik.  

Telo nesrećnog mladića poslato je na obdukciju u Pančevo, a utvrđuju se okolnosti tragedije. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading